• Bortamatchen mot IFK Arboga IK

Matchstart: sön 17 oktober, 17:00 Plats: Brödernas Arena Serie: HockeyTvåan B A-lag Herrar 15 okt 2021 0kommentarer
  • Enkronasmatchen!

Fredag den 5/11 kl 19.00 är det dags för enkronamatchen då Åmål SK kommer på besök till Hammarö Ishall. Nu är det hög tid att fylla hallen! A-lag Herrar 14 okt 2021 0kommentarer
  • Seger i bruksderbyt!

Det första bruksderbyt på länge slutade med skön hemmaseger för Hammarö HC med siffrorna 3-2 (2-0, 0-1,1-1). Vi startar matchen med fart och mycket bra inställning från hela laget och detta visar sig också i periodvinst med 2-0 efter mål av Jonathan Widén och Anton Zetterström. I andra perioden går vi ner oss litegrann och matchen jämnas ut både spelmässigt och på resultattavlan efter att Grums reducerar till 2-1. Tidigt i slutperioden kvitterar gästerna i PP men efter det så lyfter Hammarö spelkvalitén igen och pressar på för ett avgörande mål och med 16 sekunder kvar så hänger Viktor Magnusson in vinstmålet! Skön seger i derbyt och påfyllning av självförtroende inför bortamatchen mot serietvåan IFK Arboga på söndag. A-lag Herrar 14 okt 2021 0kommentarer
  • Derby!

Nytt derby i Hammarö Ishall, nu är det nedflyttade Grums IK som kommer på besök. För egen del har vi i stunder presterat bra hockey men det finns fortfarande mycket att jobba med och mer att plocka ur spelarna. I denna match kan vi slå ur underläge då favoritskapet givetvis ligger hos Grums IK efter många år i division 1. Nu hoppas vi på en välfylld hall som stöttar Hammarö HC i denna viktiga match. A-lag Herrar 11 okt 2021 0kommentarer
  • Andra bortamatchen!

Nu på söndag är det dags för andra bortamatchen och nu står IFK Hallsberg för motståndet. Matchstart kl 16.00. A-lag Herrar 8 okt 2021 0kommentarer
  • Seger på straffar!...

Det blev en tajt match mot Filipstad där matchen av gjordes först på straffar. Där Hammarö HC är starkare och slutresultatet blev där med 6-5 till Hammarö HC A-lag Herrar 7 okt 2021 1kommentar
  • Filipstad på Besök!

Onsdsag den 6/10 kl 19.00 kommer Filipstad på besök i Hammarö Ishall A-lag Herrar 4 okt 2021 0kommentarer
  • Första bortamatchen.

Redan imorgon fredag är det dags för andra seriematchen, kl 15.30 sätter sig laget i bussen och åker till Hällefors för bortamatch som börjar kl 19.00. A-lag Herrar 30 sep 2021 0kommentarer
  • Vinst i premiären!

Derby i premiären och Kils AIK stod för motståndet i en tät match som slutade 3-2 med sista målet efter 1.11 i sudden. Vi spelade stundtals bra hockey men spenderade stora delar av första perioden i boxplay efter ett antal onödiga utvisningar. I mitten av andra perioden gör vi två snabba mål av Kasper Bäckström respektive Axel Ivarsson. Snabb reducering av Kil och mittperioden präglas sedan av utvisningar för båda lagen. Tidigt i tredje perioden kvitterar gästerna och drar efter det på sig mängder av utvisningsminuter som vi tyvärr inte lyckas utnyttja. I sudden spelar Hammarö sedan fem mot tre och Herman Svensson gör avgörande 3-2 bakom Kils målvakt. A-lag Herrar 30 sep 2021 0kommentarer