• INSTÄLLD MATCH

Hej Matchen som ni skulle spela imorgon är inställd pga av stängd hall. Och de fick inte tag inågon hall INGEN MATCH IMORGON I GÖTEBORG Div 3 Damer 4 okt 2022 0kommentarer
  • 415 östa Göteborg - kropps 12 5-27

I lördags va det dags för sista matchen i serien borta mot östra Göteborg. Laget ligger sist i tabellen så det va toppen mot toppen! Detta blev inte så spännande då det stod 2-17 i paus! Första halvlek spela vi ok tyvärr lite slarv med passningar och avslut gjorde att siffrorna hålls nere samma va det i andra halvlek! Det mest spännande i denna match va att domaren inte dök upp i tid! Vill också passa på och tacka alla kropps 12 tjejer för en bra säsong då vi verkligen har kämpat med att få ihop lag på våra borta matcher! Vill också passa på och värva spelare då vi är i behov av fler. Det är bara och höra av sig så är ni alla välkomna att spela handboll och skratta med oss :) :) Tack för denna säsong! Div 3 Damer 10 apr 2016 0kommentarer
  • Kropps 12 - HP Warta. 27-11

Idag hade vi warta på besök som ligger precis under oss i tabellen på en 3 plats! Warta är ett bra lag vilket tabeller visar och jag trodde det skulle bli tufft idag men tjejerna ville visa mig något helt annat :) dom satte ner foten direkt genom en grym genomförd första halvlek där allt flöt på allt från målvakt till försvar till anfall laget kropps hade presenterat sig för warta i våran hemma borg :)första halvlek slutade 17-4! Andra halvleken tappa vi fokus lite inte konstigt efter urladdningen i första halvlek dock ok spel och det hela sluta 27-11! Än en gång blir det svårt att sätta extra plus på några då laget kropps 12 va laget som va bra :) Div 3 Damer 3 apr 2016 0kommentarer