• Sunpine Cupen

Lördagen den 28/12 var vi med i Sunpine cupen som spelades i Norrmalmias sporthall. Vi hamnade i en grupp bestående av Piteå IF, ISK, Lule DFC, Norrsken, Älvsbyn. PIF-HIF 2-0 Tyvär var vi lite skärrade och kanske inte riktigt vakna då matchen spelades klockan 8.00 på morgonen. Pite imponerade inte direkt, men dom får en kalas start med ett mål efter 58 sekunder. vilket gjorde oss mer stressade. Vi skapar inget av värde, och när vi sen oturligt sätter bollen i eget mål, är det kört. Det visade sig dock att vi hade en egen hejjar klack på läktarn med flagga å allt, tyvär hördes dom inget när av nån anledning hejjarklacks ledaren gängat ihop sig med en av pif spelarna... HIF-Lule DFC 3-0 Denna match var vi riktigt taggade. Vi styrde spelet hela matchen, låg rätt i positionerna, pressa rätt å satt passningarna. Sen så gjorde vi mål i psykologiska tunga minuter för moståndarna. 1-0 Sofie H ass Malinn Larsson 2-0 Sofie H mv retur 3-0 Sofie H utan ass(snor bollen av en back) förutom målen har vi 2 stolpträffar, samt att deras mv gör ett par fina räddningar HIF-Älvsbyn 1-2 Vi tar ledningen i minut 2 genom Emma W. Då trodde jag att vi skulle våga spela ut ordentligt. men älvsbyn kvitterar å tar ledningen inom loppet av 2 minuter(minut 4 å 5) pga av misstag från oss. inte för att dom spekar bra. Efter den vändningen blir vi jättestressade, får inte till passningspelet alls. Tung förlust.... Norrsken-HIF 1-1 Även denna match tar vi ledningen tidigt, genom Katrin G, assisterad av Becca. Blir lite som i Älvsbymatchen, stirrigt. Sen sättet som Norrsken kvitterar på är dåligt från våran sida. Dom blir 3 mot 1, stöter till sist in retur efter att Susanne räddat 2ggr om. Övriga står som fastfrusna å tittar på. Bara vårat egna fel. Mkt tung poängförlust. Vi hade behövt 2 p till för att kunna hota om en semifinal plats, nu var vi beroende av andra resultat. ISK-HIF 0-2 Denna match var tyvär betydelse lös för våran del, Vilket var synd. Vi dominerade matchen från första minut. Allt stämde. passningspelet, pressen, rörelsen. En fröjd att skåda. Riktigt nöjd över hela lagets insats. 1-0 Tessan ass Katta 2-0 Katta ass Becca Summering Utan att ha tränat nått inomhus före cupen, med tanke på att vi möter lag från högre divisioner, sa,t att det endast fattades 2p för att spela semifinal, så måste man efter lite distans vara riktigt nöjd. Är ju ändå i domarcupen vi ska vara som bäst... Nått som vi tränare måste bli bättre på, ta till oss är hur vi agerar. När tjejerna blir stressade måste vi kunna lugna ner dom genom vårt agerande, inte ELDA på stressen. Vara mer raka i våran kommunikation under match, så att alla får ta del av vad vi vill åstakomma. Kanske inte leva oss med så jäkla mkt(nått jag måste jobba mkt med iaf). Men det ska bli bättre, jag lovar... Som det ser ut nu kommer domarcupen att gå av stapeln nån gång i mitten av februari... Kommer även att på denna sida uppdatera lite om nyförvärv, matcher å annat som kan intressera. Mvh Jörgen Westerlund A-lag Damer 30 dec 2013 0kommentarer
  • Division 3 nästa.

Nu är vi igång igen efter ca 2 månaders uppehåll. Och som alla vet så kommer vi spela i division 3 denna säsong. Vi kommer satsa på i stort sett samma trupp som förra året, några har tyvärr slutat men därmed ersatts av nya spelare :) Inför denna säsong har vi inte samma möjligheter som förra året eftersom riviera hallen byggs om, och den har gett oss mycket vilja ock kondition.Istället blir det fotbollshallen och strömbacka som får köra hårt med oss! Vi hoppas och tror att även denna säsong blir en bra säsong, och med ert stöd blir det inga problem!! A-lag Damer 29 nov 2013 0kommentarer
  • Seriepremiär

Match mot Älvsbyn. lätt seger med fyra mål mot noll. Hattrick av Anna Holmberg + ett av Filippa. Älvsbyn fick inte till så mycket anfallsspel, det blev stopp mot hemmings stabila backlinje. A-lag Damer 12 maj 2013 0kommentarer