Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om HC Dalen A-pojk (U15/U16)

Följ

A-pojk (U15/U16)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 2 dagar sedan Anna Cedervall

  Nästa vecka har A-pojk kiosken. Schemat kommer så snart jag har istiderna för veckan. Kommer mest troligt imorgon onsdag, annars torsdag.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 4 dagar sedan Anders Johansson

  Hej! Idag har Gustav tagit ett svårt beslut då han valt att sluta med ishockey. Beslutet har vuxit fram de senaste veckorna då han varit skadad med sin andra hjärnskakning inom ett år. Gustav tycker fortfarande att ishockey är väldigt roligt men hjärnskakningen förändrade planen att spela vidare. Han tackar ledare, lagkompisar och önskar er alla lycka till med säsongen som precis har börjat.

  Mvh
  Anders

  Rapportera

  Rapportera

 • för 12 dagar sedan Jill Johansson

  Hej
  Jag har varit nere 2 fredagar nu för att dela ut newbody kataloger till Grabbarna U16. Vi säljer t.om 29/10 så Ni som vet med Er att Ni inte har fått några kataloger är välkomna ner till ishallen i morgon då jag kommer vara där hela dagen (U13 har cup) så hjälper jag Er gärna.
  Glöm inte registrera Er på vår Newbody sida på nätet.
  Trevlig helg// Jill

  Rapportera

  Rapportera

 • för 19 dagar sedan johanhedquist

  Hej. Jag vill bara meddela att Ludde har tagit beslutet av avsluta sin hockey karriär. Han har inte samma känsla kvar för det som varit en så stor del av hans liv de senaste 8 åren så det är med blandade känslor för både oss och Ludde som vi nu inser att han inte kommer fortsätta. Vi tackar Dalen, tränare, kompisar och alla hockeyföräldrar för många år med alla typer av upplevelser och känslor och önskar alla som fortsätter all lycka och att vi får se många av dem i olika hockeyligor i framtiden. Kämpa Dalens 04:or:muscle:👍

  Rapportera

  Rapportera

 • för 19 dagar sedan Jill Johansson

  Hej alla Grabbar som tillhör U16 nu har katalogerna från Newbody kommit. Jag kommer att åka ner på kvällens träning (27/9) och dela ut katalog, och informations lapp. Lägger upp länken här till Er att registrera och lägga in Era beställningar.
  Vår säljperiod är från nu till 29/10.
  Vid frågor, funderingar eller krångel kan ni höra av Er till mig på 0768-93 54 93
  Önskar Er en god försäljning och vill bara påminna att Newbody försäljningen är bestämd att den är individuell, alltså det ni säljer så tillfaller förtjänsten på enskild spelare.
  Vänliga hälsningar Jill

  https://www.newbody.se/reg/TCAMCNK

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 sep Jill Johansson

  God Måndag Morgon!

  Som jag skrev i mitt förra inlägg här i gästboken så skall vi i U16 börja med Newbody försäljning från och med idag. Jag har ej fått katalogerna levererade så jag har kontaktat Newbody nu på morgonen och hoppas på svar under dagen.... jag återkommer med mer information om nytt start datum .
  Mvh Jill

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 sep Jill Johansson

  Vi kom fram till att sälja Newbody på föräldramötet.
  Jag har varit i kontakt med Newbody och lag U16 kommer att börja sälja 23/9. Mer info och kataloger kommer veckan innan start av försäljning.
  Varma hälsningar Jill

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 sep Hanna Gustafsson

  Antons handskar glömdes kvar i 5:ans omklädningsrum efter cupen i förra helgen. De lades sedan på J20's vagn. Men nu är de spårlöst försvunna! Det kan de inte vara om ingen i klubben stulit dem. De är i strl 14 svarta Dalens handskar. I högra handen är det trasigt. Hoppas ni alla letar och återkommer om ni är dem.
  Tack!

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 sep johanhedquist

  Jag saknar fortfarande swish från 5 personer för betalningen till kiosktjejerna i lördags. Jag har redan betalt dem och vi enades på förälstamötet att vinskulle dela på kostnaden för alla som var med på cupen. T.o.m. Egons föräldrar har både betalt och gjorde sina uppgifter trots att Egon inte var med. Jag har ingen lust att lägga ut 300kr extra själv, så kom igen nu. Ni vet själva om ni betalt eller inte

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 aug johanhedquist

  Tack för ett bra samarbete under cupen idag. Det flöt på väldigt bra tycker jag 👍👌. Synd bara att det inte gick bättre resultatmässigt för grabbarna. Men det är ju en lång säsong framåt så de har alla chanser. Det är fortfarande 5 st som inte swishat mig för betalningen av kiosktjejerna så gör gärna det till 0705091776. 62 kr per barn. Mvh/Johan Hedquist

  Rapportera

  Rapportera