• Stockholmsresan!

I menyn till vänster finns lite bilder från en halvtasking tfnkamera som ligger i en Stockholms mapp! P16 18 okt 2011 0kommentarer
  • SERIESEGER FÖR P16!!!

Ett taggat och målmedvetet Farstorp/Hästveda tog emot VMA hemma på Björkvallen. Grabbarna visste att det krävdes en vinst för att sätta press på Sösdala i kampen om seriesegern. Som läget var skildes lagen åt med en poäng till Sösdalas favör. Matchen startade i bra tempo och Farstorp/Hästveda tog kontrollen direkt. Hemmalaget inledde med hårt fysiskt spel och fina kombinationer vilket banade fram till ett tidigt ledningsmål 5 minuter in i matchen, signerat Sonny på passning av Rappe. I nionde minuten gör Sonny en bra löpning som öppnar för August. Rappe snappar upp situationen och kastar ett fint inkast in till August som kyligt placerar in 2-0. Dessvärre kladdar försvaret lite och gästerna reducerar till 2-1 i den 13:e matchminuten. Farstorp/Hästveda vägrar vika ner sig och Anton kliver fram och gör sitt första mål för denna matchen på passning av Sonny. 3-1 står sig till pausen. Farstorp/Hästveda kontrollerar matchen i andra halvlek och i den 63:e minuten slår August en perfekt hörna till Anton som nickar in 4-1. Kort efter krigar Anton till sig ett friläge på en utspark från Eric. Anton tvekar inte och ett hattrick är ett faktum. En störtnöjd hemmapublik bryr sig lika lite som hemmalaget när VMA gör ett tröstmål i den 71:a minuten. Spiken i kistan kommer strax innan slutsignal, och är signifikant för denna säsongen. August spelar fram Anton som lurar målvakten och fastställer matchens slutresultat till 6-2. Grabbarna står för en riktigt bra avslutning på säsongen. Kvällens mest lysande stjärna var Sonny som visade vägen med fina löpningar. August står för fin teknik och en stor arbetsinsats. Rappe styr och låser sin kant samt står får två fina assists. Anton gör fyra mål och visar både styrka och hjärta. Samtliga spelare förtjänar en eloge för den starka insatsen. MEN än var det inte över...... Nu krävdes det att Osby skulle klara ta minst en poäng mot Sösdala på söndagen. Osby tog ledningen och höll 1-0 fram till början av andra halvlek då Sösdala vänder och ser ut att bärga segern. Men Osby kliver fram och visar god moral med Benjamin i spetsen och lyckas kvittera. Med 10 minuter kvar spikar Benjamin igen matchen när han sätter 3-2 på straff. Seriesegern är ett faktum (igen)!! En överlycklig tränarstab gratulerar grabbarna till en fantastiskt väl genomförd serie och tackar alla supportrar för deras underbara stöd. Och slutligen tackar vi Osbygrabbarna för en riktigt bra insats mot Sösdala! P16 2 okt 2011 0kommentarer
  • Snöplig poängförlust för P16!

Ett skadedrabbat, sjukdomsdrabbat och handbollsdrabbat Farstorp/Hästveda lyckades tyvärr bara bärga en poäng borta mot Treby. Matchen började med ganska fantasilöst spel från båda hållen. Farstorp/Hästveda skapade ett par halvchanser och hade något mer av spelet än hemmalaget. Men efter en jämn första halvlek stod det 0-0. Farstorp/Hästveda rykte upp sig något och med kvarten kvar spelar Sonny in bollen till August som vänder bort en försvarare och frispelar Eliasson. Jonte tvekar inte och avslutar snyggt, 0-1 är ett faktum. Treby tar nu över spelet och Farstorp/Hästveda försvarar sig. Eric får göra en riktigt kvalificerad räddning med 10 minuter kvar att spela. Bortalaget ser ut att gå mot en knapp seger men med 7 minuter kvar att spela får hemmalaget en straff. Eric blir tyvärr överlistad och Treby kvitterar. Laget spelar ganska bra men det där lilla extra saknades. Sett till hela matchen är 1-1 rättvist och Farstorp/Hästveda får nu lita på IFK Hlm och Osby för att nå en serieseger. P16 23 sep 2011 0kommentarer