• Första förlusten i serien kom mot Vanneberga if/Kiaby if !

Efter 3 vinster och 1 oavgjort match kom så den första förlusten för damlaget. Det var Vannerberga if/ Kiaby if som på sin hemmaplan Sjölyckan lyckades bryta vårt damlags fina svit. Det stod 2-0 i halvlek och i den 54.e min. reducerar Hanna T. till 2-1 . Tyvärr kommer sedan ytterligare två hemmamål så slutresultatet blir 4-1. Nu blir det vila i ca. 4 veckor och redan i den första höstmatchen kan våra tjejer få revansch då de åter möter Vanneberga if/ Kiaby if . Lycka till med fortsättningen i serien och en fin semester ! mvh Janne Dam 6 jul 2021 0kommentarer
  • Storseger för damlaget med 7-0 !

Vårt gemensamma damlag mellan Hästveda och Bjärnum är nu inne i ett riktigt segerstim och vann en klar seger mot Wisseltofta if me 7-0 . Målgörare blev måltjuvarna Magda A. och Mira Servin som gör 3 mål var denna kväll. Sedan fyllde även Ellen R. på med 1 mål . På fredag den 2 juli blir det bortamatch mot Vanneberga IF/Kiaby IF och sedan blir det semester även ifrån fotbollen till den 8 aug. då det åter blir match mot samma motståndare. Lycka till tjejer Dam 30 jun 2021 0kommentarer
  • Efter en ny seger är Damlaget i serietoppen !

Grattis Bjärnum/Hästvedas damlag som nu efter en ny seger denna gången mot Hörja/Tyringe går de nu upp i serietopp. En ny kämpamatch där Mira Servin gör 1-0 i sista minuten under första halvleken och Magda sin vana trogen målar igen och detta målet kommer i sista matchminuten. Nu blir det en ny hemmamatch på tisd. 29 juni kl.19.00 mot Wisseltofta. Samma kväll som vårt landslag spelar kvartsfinal mot Ukraina. Grattis laget nu är det bara att köra på mot nya vinster! Dam 23 jun 2021 0kommentarer
  • Grattis till nya poäng nu mot Lönsboda goif !

Damlaget med sina nya tränare har fått en fin start på den nya säsongen. I borta matchen mot Lönsboda blev det en målrik match som slutade 3-3. Redan i den 4.e min gör Felicia Branting 0-1 . lönsboda kvitterar till 1-1 i cden 10.e min.som blir halvtidsresultat. I den 47.e min. gör Ellen Ruderstam 1-2 som kvitteras till 2-2 tio minuter senare.Lönsboda tar även ledning med 3-2 i den 64.e min. Men i den 80.e min. blir det den spelande tränaren Magda A. som ser till att man får med sig en poäng hem. slutresultat 3-3. Grattis tjejer! Dam 20 jun 2021 0kommentarer
  • Grattis tjejer! Seger i premiären mot Ovesholm !

Då är även Bjärnums goif/ Hästveda if.s damlag igång med sitt seriespel. Att få spela sin seriepremiär i mitten av juni känns ju märkligt men så blev det i denna märkliga tid. En klar seger blev det med 3-0 mot Ovesholms if . Grattis tjejer till segern. Målgörare var den spelande tränaren Magda Appelberg 1-0 i efter 9 min. sedan var det Mira Servin 2-0 efter 60 min och till sist Hanna Tegeborn efter 65 min som gör 3-0. Redan på söndag kl.17.00 är det dags för nästa match och det är mot Lönsboda GOIF borta . Lycka till tjejer! mvh Janne Dam 15 jun 2021 0kommentarer