Nu är det underbara ögonblicket här igen. Från Oss alla till Er alla! GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! A-Lag Herr 22 dec 2022 0kommentarer
  • Matchdax !!

Välkomna till Högdalshallen och match i Div 3 Herrar A-Lag Herr 14 okt 2022 0kommentarer
  • Bortavinst i söndags

Älta IF - Högdalens AIS 6-8 (1-3, 2-4, 3-1) Till skillnad mot matchen senast så var det HAIS som rivstartade med ledningsmål redan efter 33 sekunder Även i den andra perioden så small det snabbt, denna gång redan efter 14 sekunder, kanonstart således Det såg betryggande ut då ledningen skrevs till 7-3 efter 2 spelade perioder och där vissa mål var riktiga delikatesser Men en match spelas ju som bekant i tre perioder och Älta kom allt närmare i den sista perioden men segern var ändå aldrig i direkt fara. En match som i många delar spelades i ett högt tempo och med täta närkamper.... Nu ser vi framemot SERIEFINALEN mo Hammarby i vår Borg på lördag, första tekning 13.30 Målskyttar: Wickström 2, Hartig 2, Algeman 1, Harletun 1, Österberg 1 F Mondej 1 mer statistik A-Lag Herr 9 feb 2022 0kommentarer