• Referat: Högdalens AIS - Huddinge IBS

Lördag 7 oktober 2023 Högdalens AIS - Huddinge IBS (2-4) (1-1, 0-2, 1-1) Vilken bra match! Det var mycke jämnt och båda lag kunde göra fler mål. Speciellt i första perioden då Sahana var nära med ett skott på stolpen och ett som målvakten redade. Första perioden slutade 1-1 Små misstag i andra perioden gjorde att vi fick hämta bollen två gånger backom Valentina i målet. Andra perioden slutade 0-2. Tredje perioden började bra för oss med mycket press på deras mål men det var moståndaren som lyckades göra sitt fjärde mål och vi var 1-4 i underlägge. Vi fortsatt pressa och pressa och det gav äntligen resultat när Victoria lyckades sätta in bollen i målet efter att ha försökt gång på gång med sina skott. Presset på Huddinge ökade med Anna, Lily, Isabel, Lena och Sahana försökte med sina skott men tiden räkte inte och Huddinge vann med 2-4. Det var en bra match! IB F-10/12 7 okt 2023 0kommentarer
  • F10/11 INNEBANDY. Bra jobbat!

Vi tog hand om kafeterian och var duktiga "sargvakter" på Damlagets match. Bra jobbat! IB F-10/12 30 sep 2023 2kommentarer
  • F10/11 INNEBANDY. Dags för säsongens start!

Nu drar innebandysäsongen igång! Vi kommer att spela matcher i en serie som är delat i två etaper (Höst och vår) det vill säga, 7 matcher till december i en serie och sedan lika många matcher från januari till mars i en annan serie. Första matchen spelas den 7 oktober hemma i Högdalshallen mot Huddinge IBS. Vi ser fram emot seriestarten och de roliga matcherna! IB F-10/12 18 sep 2023 2kommentarer