Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hille/Åbyggeby IK J20
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Hille/Åbyggeby IK J20.
J20
Följ oss för uppdateringar
Minnesanteckningar från mötet med Sätra-Brynäs gällande kioskerna 2016-2017
Nyheter denna säsong:
• Kiosk 3 är ombyggd till en Bistro med bar. Den kommer att vara öppen helg och stormatcher samt alla stängda riskmatcher. Övriga kiosker ska vara rustade.
• Hamburgare kommer att säljas i alla våra kiosker. De kommer färdigförpackade från Bistron till våra kiosker och läggs i värmeskåp.
• Allt special, ex glutenfritt hänvisas till bistron i entrén.
• Popcorn och varma chips kommer i år att stå i värmeskåp utanför kioskerna, det kommer också att finnas två olika storlekar på popcornburkarna.
• Ny korv sort, Sohlbergs, mindre förpackningar och inga plåtburkar. Korven är färsk men kan komma att frysas ifall någon funderar över bäst före datum. Brynäs ska ha koll på det.
• En ”svinnlista” kommer att skrivas, hur mycket kaffe och korv/hamburgare vi kastar. Inget behöver sparas i år. Bättre att kasta kaffe än att säga till kunden att det är slut!
• Funktionärer med funktionärsbricka dricker gratis kaffe.
• Inget snus kommer att säljas på arenan.
• Lite nytt godissortiment, Mentos ut, tablettaskar in, Dajm ut och Plopp in. Ni kommer märka vad som kommer. Nytt är även att godisvagenens sidor kommer märkas 1 och 2. Sidan 1 ska stå ut mot kön där kunden oftast tar, påfyllning sker från sidan 2 till sidan 1 och sedan från förrådet till sidan 2. Allt för att inte vagnen ska överfyllas och gammalt godis ska bli kvar längst in. Vi har fått lite bakläxa på att vi inte fyller på läsk och godis bakifrån!!!!
Öppningsrutiner :
• Ingång via handikappentrén på långsidan mot fotbollsstadion. Samling 2 timmar innan matchstart, kiosken öppnar 1,5 timme innan matchstart.
• Hasse/Sussie tar emot, ni får pengar och nyckel till er kiosk.
• Börja med att koka kaffe och lägg korven i korvbaden (Brynäs ska ha startat värmen). Starta värmeskåpet till hamburgarna.
• Kassorna ska vara startade/inloggade när ni kommer. Fördela pengarna i bägge kassorna.
• Lås upp läskkylar(som era kompisar ska ha fyllt på förra matchen). Nyckel ligger i kassalådan.
• Ställ ut ”köstolpar”.
• Ställ ut senap/ketchup.
• Popcorn/varma chips in i värmeskåpet som i år står utanför kiosken.
• Dra ut godisvagn (som era kompisar ska ha fyllt på förra matchen). Sida 1 ut mot kön.
• Dra upp galler.
I period 1 och 2 är serviceförrådet vid bistron öppet för att hämta varor om det saknas något. Skriv på lista i kiosken om ni saknar något till nästa match.
Ingen kod behöver slås vid köp under 200:- . Vid felslag, rätta rad eller spar kvitto, skriv felslag och spar i kassan.
Inga barn i kioskerna. Brynäströjor som finns i kioskerna ska användas, tvättas var tredje match. Tvättkorg och rena tröjor finns i kiosk 1. Korv och kaffe till kioskpersonal, man bör ej stå och äta synligt i kiosken. Får ej bjuda kunder på något.
När tredje perioden börjar och ni har slut på kön så får ni stänga. Checklista ska finnas i alla kiosker inför stängning.
• Börja med att dra in godisstället och låsa läskkylen (som ni fyllt på).
• Dra ner galler.
• Ta in senap/ketchup.
• Ta in ”köstolparna”
• Plocka av bord och snygga till runt er kiosk.
• Pengarna stoppas tillbaka i väskan (rätt ordning). Låt kassorna vara påslagna, Brynäs personal kommer och loggar ut.
• Stäng av korvbaden, överbliven korv kastas, skriv upp hur mycket som kastas. Häll ur vattnet, Brynäs tar in baden och diskar dom i restaurangen.
• Popcorn/chips ner i gröna kompostpåsar.
• Töm ur kaffet, diska kannor, filterhållare och termosar (Brynäs tar in och diskar dom ordentligt regelbundet)
• Torka rent bänkar, fyll på och snygga till. Sopa och moppa golv. Sopor ställs utanför kiosken
• Väskan med pengar ska upp till kassan på plan 4 (hissen vid guldbaren)
Lämna kiosken som ni själva vill att det ska se ut när ni kommer.
Hör av er om ni funderar på något//Susanne Högberg 070-3768888 susanne.hogberg@regiongavleborg.se
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera