• Referat: AF Aktivera Innebandy - Hagunda IF /Stenhagens KK

Hagunda var taggade och bjöd idag på storspel i Aspenskolans hall. Samspelet fungerade fint och det fanns ett bra driv framåt. Passningarna satt och spelet gick kvickt. Första perioden förde laget mycket boll i anfallszon och hade ett mycket tajt försvarsspel. Det höll på att bli 0-0 i första men i 12.58 får hemmalaget en straff som sätts. I andra är Hagunda ännu mer på hugget och redan efter fyra minuter sätter C-H assisterad av Isak (?) en kvittering, 1-1 Det är ett snabbt spel och Hagunda har flertalet anfall och skott, samspelet fungerar fint. På en kontring sätter dock hemmalaget 2-1. Tredje perioden inleds med att tierparna gör en snabb attack och sätter ett mål efter 11 sekunder. Hagunda återtar dock sitt spel med övertag i anfall och snabba hemlöp om det behövs - både försvar och anfall storspelade idag, liksom Jonny i kassen. Desto tråkigare när vi fick en onödig utvisning mot oss. Vi höll emot i spel 3 mot 5 i fem minuter minus 15 sekunder - att det var förargligt att hemmalaget fick in även 4-1 är bara förnamnet. Målsiffror visar inte alltid rätt resultat kan man kanske sammanfatta. P-98 9 mar 2014 0kommentarer
  • Ny sekretariat lista för de tre sista matcherna

Det finns en uppdaterad lista för de tre sista hemma matcherna P-98 26 feb 2014 0kommentarer
  • Referat: Hagunda IF /Stenhagens KK - FBC Uppsala Ungdom

Hagunda var taggade och på alerten och förde spelet stora delar av matchen. Passningsspel, anfall fungerade, man förde spelet i anfallszon och man hade många chanser och skott på mål redan i första perioden. 1-0 kom halvvägs in i matchens första period, snyggt gjort av Anton, assisterad av Isak. Bortalaget var förstås lite knäckta över inledningen och satte ett snabbt kvitteringsmål den första minuten av nästa period, något som Hagunda var lika snabba att kontra, med flera skott mot bortamålet som till sist gav utdelning genom ett klockrent skott av C-H och Hagunda kunde återta ledningen till 2-1. Ett par minuter senare kvitterar sedan bortalaget igen i ett mindre bevakat ögonblick, och utökar även ledningen två gånger under återstoden av perioden. Genom ett lysande försvarsspel och ett ökat anfallstryck från Hagundas sida inte minst under de sista fyra minuterna visar dock Hagunda att man i högsta grad fortfarande har koll. Tredje perioden fortsätter och båda lagen är än mer taggade. Ett mål bakåt ökar Hagundas motivation ytterligare och man ligger mycket i anfallszon. I en av dessa situationer blir det straff och Theo sätter en exemplarisk stänkare och reducerar så till 3-5 vilket blir slutresultatet i en rafflande spännande match. Hagunda är tillbaka på banan! Kul killar! P-98 23 feb 2014 0kommentarer