• Herrlaget segrade i välspelad match

Herrlaget tog en skön seger i lördagens match mot Adas United efter ett sent avgörande i den 81:a minuten av Carlos Malki som slog in en retur efter en hörna. Det var en intensiv match mellan två lag som vill rulla boll, med en domare som tillät närkamper åt båda håll. Nu blickar vi framåt mot onsdagens match i Toyota Cup mot IF Hallby på Strömsbergsvallen. A-lag Herrar 21 maj 2023 0kommentarer
  • Seger i premiären för herrlaget!

Herrlaget gick segrande ur dagens premiärmatch mot Kisa BK på bortaplan. Efter en mållös första halvlek tog Haga intiativet med 0-1 genom nyförvärvet Yves Nkuru, Kisa kvitterar nästa omgående vilket Haga svarat med 1-2 några minuter senare genom Leo Jankovic. I slutskedet av matchen så stänger Gentonis matchen med sitt 1-3 mål. Hela laget får beröm för en bra genomförd premiär! A-lag Herrar 10 apr 2023 0kommentarer
  • Serieseger för herrlaget

Herrlaget har med två omgångar kvar av div.4 Västra säkrat seriesegern då man är 9 poäng före tvåan Gnosjö. Laget har 16 raka segrar och vi hoppas på att segerraden är intakt även efter de två avslutande omgångarna. A-lag Herrar 24 sep 2022 0kommentarer
  • Seriepremiär för herrlaget på annandag Påsk

Hagas herrlag går in i 2022:s seriespel på annandag påsk 18/4 kl.19.30 på Jordbrovallen. Motståndet står Tabergs SK för. Varmt välkomna! A-lag Herrar 17 apr 2022 0kommentarer