• Uppdaterad kalender, glöm inte att betala!

Nu är kalendern uppdaterad med matcherna, serien finns med i menyn och träningarna är inlagda. Första matchen är söndagen den 1 maj. Glöm inte att medlems- och träningsavgiften måste vara betalad innan dess! Lägg in en påminnelse i mobilen eller en framtida utbetalning i banken till den dagen lönen kommer i veckan. Ej betalat=ej spela enligt Hagas regler. /Marie Utv. A (f.d. P-97) 23 apr 2016 0kommentarer
  • Medlems- och träningsavgift för 2016

Det är nu hög tid att betala in medlems- och träningsavgiften för 2016. Den måste vara betalad för att få spela match. Medlemsavgiften är 250 kronor/år, för familj 500 kronor/år. Träningsavgiften per deltagare är 1 200 kronor/år från och med det året man fyller 10 år, d.v.s. född 2006 och äldre. Träningsavgiften för barn 7 till 9 år (2007, 2008 och 2009) är 600 kronor/år. Barn 6 år (2010) eller yngre betalar enbart medlemsavgift. Om du betalar medlemsavgiften för hela familjen var vänlig uppge namn, personnummer och eventuellt medlemsnummer för alla familjemedlemmar. Gör gärna det! Om du har frågor, kontakta kansliet, ifhaga@telia.com. Ange medlemsnummer. Telefon 036 – 18 40 05, men det är inte bemannat så ofta. Om du vill ha medlemskort utskrivet kontakta kansliet som skriver ut det. Som medlem i IF Haga har du 30 procent rabatt på allårskort (allårskort resp. allårskort dag) Friskis & Svettis i Jönköping. Då behöver du visa ditt medlemskort. Betala på PlusGirokonto 12 48 31 - 9, ange namn personnummer och ev medlemsnummer. Utv. A (f.d. P-97) 16 apr 2016 0kommentarer
  • Rabatt på Friskis och andra förmåner

Som medlem i IF Haga har du 30% rabatt på träningskort på Friskis & Svettis Du har möjlighet att hyra Hagagården till medlemsspris. (Även icke medlemmar har möjlighet att hyra Hagagården, se mer på vår hemsida) Du vet väl att du även kan stödja IF Haga genom att koppla ditt spelkort hos Svenska Spel och ange IF Haga som din mottagare för ”Gräsroten”. Vi har fr.o.m. 2016 ett samarbete med Stadium som leverantör av material, du kan stödja IF Haga genom att koppla ditt Stadiumkort och ange IF Haga som ”din” klubb, detta sker samtidgt som du får din ”ordinarie” bonus. Du kan även köpa Bingolotter, restaurangchansen och Hemmavinsten genom IF Haga. Givetvis vill vi även att ni stöder våra sponsorer som stöttar vår verksamhet. // Styrelsen Utv. A (f.d. P-97) 31 mar 2016 0kommentarer
  • Ny säsong, första träningsmatchen!

Kort sammanfattning av dagens match: Vi Styr matchen från början till slut och känns väldigt stabila för att vara första matchen. Närkampsspelet var mycket bra och vi vann mycket boll på mitten. Vi kämpar hela matchen och får tillslut bra utdelning på målchanserna. Vi tar med oss ett mycket stabilt försvarsspel och väldigt bra kantspel där både yttermittfältarna och ytterbackarna tog vara på ytan. Det vi kan förbättra är rullet på bollen och hålla bollen längre inom laget. För övrigt mycket bra genomförd match. /Andreas Calzone Adolfsson Utv. A (f.d. P-97) 31 mar 2016 0kommentarer
  • Referat Ölmstad borta

Referaten från matcherna mot Tranås och Bankeryd har fastnat i tryckpressarna men här kommer ett från en ny lysande sportreporterstjärna från matchen mot Ölmstad! : Match borta mot Ölmstad en regnig söndagseftermiddag... Kanske inte den roligaste matchen man kan tänka sig. Det var heller inte något jätte entusiastiskt gäng man mötte nere vid Haga innan avfärd. Kanske lite trötta efter helgens bravader? Någon som var lite extra trött var som vanligt Oscar så det blev att i vanlig ordning ringa och väcka honom och hämta upp honom på vägen. Resan dit var segare än vanligt i iallafall i min bil då min FM sändare har gått sönder (jävla Biltema skit) Blev att Oscar fick dra några rövarhistorier från helgen istället. Det visar sig också att nyss nämnde hittar runt i Ölmstad som i sin egen ficka, många oanade talanger i den grabben! Väl framme 30min innan matchstart möts vi av en blöt och oklippt plan som för tankarna till C-plan hemma. I omklädningsrummet så går coach Spörk igenom matchuppställningen medan jag och Bodil gick och spanade in kiosken. En kaffe och två korvar blev det. Just idag så tycker Bodil att vi kör minuten sittandes och så blir fallet (kanske ett genidrag!). Uppvärmningen var väl inte den mest koncentrerade jag sett, men den fyllde sitt syfte. Matchstart! Ölmstad startar matchen starkt och tar ledningen redan efter 5 minuter med ett pissmål efter lite sjabbel i försvaret. Ölmstad fortsätter att pressa ned oss i banan. I ett av de ganska få anfallen vi faktiskt har vid denna tidpunkten så faller en av våra gubbar i deras straffområde (vet inte vem, bench var upptagna med att snacka skit) Domarn blåser straff och spelande coach Spörk är snabbt framme för att ta den. Spörk smeker in den kyligt vid högra stolpen och det står 1-1. Trots reduceringen så går det fortfarande knackigt och det verkar inte som spelarna i Haga har vaknat riktigt än. Detta märks när Oscar glömmer att vi spelar fotboll och tar ner bollen med handen. Ölmstad trycker på och får en lång frispark på kanten. Han slår den på mål och den går in precis bakom Per som dagen till ära står i målet(??) Målvaktstabbe tycker en del. 2-1 till ölmstad. Spelet fortsätter och vi kommer in mer och mer i matchen. Vi får en del långa anfall och vassa chanser men bollen går inte in och ibland inte ens på mål *host* Mark! Efter 27 minuter spelade så trycker Berra in 2-2 efter ett långt anfall. Resten av halvleken rullar på utan att mycket mer händer förutom en del skyfall och en extremt vacker glidtackling av Oscar som får hela bänken i extas (i alla fall mig), visserligen gult men det var den värd! Periodpausen bestod mest av Spörk som konstaterade att han nu gått förbi Bodil i skytteligan... Även lite seriöst snack om att vi måste hålla bollen på marken på grund av den blöta planen som gör det svårt med långbollar. Jag och Bodil gör även ett par genomtänkta byten innan andra perioden. Domaren blåser igång andra halvlek och vi börjar jakten på ett lednings mål. Spelet är ganska tamt från båda lagen och matchen fortsätter att vara ganska händelselös. I mitten av andra så faller Spörk mitt på plan efter en tackling och alla tror att han filmar, så var ej fallet och han tvingas gå av planen. I sjukväskan finns tyvärr ingen hjälp då varken bandage, skoputs eller sårtvätt hjälper särskilt bra mot en sträckt ljumske. Ölmstad får en del lägen men vi håller tillbaka dem med nöd och näppe och ett starkt målvaktsspel av Per. Tiden tickar på och det känns som matchen kommer sluta lika. Men efter en snabb omställning och förvirring i Ölmstadsförsvaret lyckas Berra komma förbi och sätter den säkert bakom Ölmstads målvakt. 3-2! I minut 87!!!. Efter detta blir Ölmstad pressade att göra mål och går upp med allt och alla. Vid slutminuterna så glömmer Oscar ännu en gång att det är fotboll vi spelar och tar den med handen igen. Rött kort och frispark precis utanför straffområdet. Det är en riktigt bra frispark men Per gör en monsterräddning och håller kvar oss i ledning. Domaren blåser av och vi står som vinnare efter en blöt och seg match. Dagens plus går nog till Coach Bodil och mig själv som gör ett enormt jobb vid sidan av planen (helt klart coachseger) Per och Berra var ganska duktiga också... Bra krigat boys //Assisterande medhjälpare och chaufför Jensa Utv. A (f.d. P-97) 7 sep 2015 0kommentarer