• Hemmavinst mot Gimonäs

Idag blev det en bra dag för Bergnäsets AIK när Gimonäs kom på besök! En match där BAIK visar klass i effektivitet och beslut, där vi gjorde mål både från backplats samt instick och snabba omställningar. Trots försök från Gimonäs med att ta ut målvakt och göra en slutpress så blev det aldrig nått snack och BAIK redde ut slutminuterna.. Matchen slutade 7-5 inför en bra publiksiffra och roligare lördag är svårt att uppnå.. Nu återgår laget till träningar kommande vecka för att nästa helg ta sig an ett Skellefteå borta som tillhör en av toppkandidaterna i herrarnas Div1 norra. Men nu njuter vi av segern sötma.. A-lag Herrar Innebandy 21 okt 2023 1kommentar
  • Söndagens drabbning innebandy Div1

Söndagens drabbning mellan Baik & IBK Härnösand blev en allt för svår nöt att knäcka för Bergnäsets AIK i herrarnas innebandy Div1. Baik kom med ett lätt sargat lag från lördagens match, där två krigare satt på läktaren pga skador och en insjuknade i feber under lördagskvällen.. Vi fick se ett taggat Härnösand som verkligen ville ta kommandot över taktpinnen.. Baiks krigare orkade inte riktigt stå emot och efter två perioder var bortalaget i ledning med 0-6.. Tredje och sista perioden kom BAIK tillbaka och hittade sitt spel och fick en del superlägen men Härnösand var omutbara denna kväll och matchen blev till slut en seger för Härnösand med klara 2-7.. Vi tar lärdom och kommer tillbaka.. Nu laddar vi för nästa och det blir en bortaresa med 2matcher, Östersund & Vattjom (Sundsvall) 7-8oktober A-lag Herrar Innebandy 25 sep 2023 0kommentarer
  • Premiären innebandy Div1

Äntligen var lördagen här när Timrå kom på besök och vårt gäng fick starta årets första match i div1. Baik startade i raketfart och gick upp i 4-1 ledning.. Timrå var väldigt disciplinerade och körde på i sin gameplan med högt bolltempo i passningarna med vassa attacker vilket tillslut resulterade i att dom kom ikapp och förbi.. Tyvärr fick Baik 2 spelare skadade som gjorde att vi inte riktigt hittade tillbaka till dom fina beslut och bestämda spel och i tredje perioden drog Timrå ifrån till 4-6 för att till slut sätta 4-7 i tom kasse.. Förlust till trots så var det riktigt kul att komma igång med seriespelet och ser fram emot söndagens drabbning mot IBK Härnösand i Kronanhallen. Matchen startar 16.00. Välkommen! A-lag Herrar Innebandy 24 sep 2023 0kommentarer