• Referat: Lekstorps IF A-lag, Division 6 Herrar - Gustavsb...

1-0 Frank 2-0 Linus 3-0 Lollo 4-0 Frank Herrlag 19 mar 0kommentarer
  • Referat: Gustavsbergs IF - Råsunda FC

1-2 Linus 2-2 Linus 3-2 Alex 4-3 Linus (straff) Herrlag 3 mar 0kommentarer
  • Referat: Saltsjöbadens IF - Gustavsbergs IF FK

Vi avslutar serien på sämsta tänkbara sätt med en proppen ur förlust mot Saltsjöbadens IF på bortaplan. Matchen slutar 8-2 och det var nog inte någon från bortalaget som var särskilt stolt över sin insats. Saltis startar i ett ursinnigt tempo och spelar väldigt direkt med mycket fart. Den approachen mot ett passivt och avslaget lag brukar ge resultat. Efter 15 minuter står det 3-0 på tavlan och hemmalaget förställer skapa chanser. Vi reducerar genom en straff från Filip men 3-0 eller 4-1 hade inte varit orättvist i halvtid. Vi spelar upp oss något och jämnar ut matchbilden men det är tydligt att hemmalaget är mycket hungrigare än vad vi är den här dagen. Andra halvlek slutar 5-1 vilket ger slutresultat 8-2. En tråkig avslutning på serien där vi inte gör oss själva rättvisa. Däremot har en förmildrande omständighet varit avsaknaden av flera viktiga spelare under höstens avslutande omgångar, vilket gjort att kontinuiteten blivit lidande. Kontinuitet är något som vi hade när vi gjorde bra resultat under början av hösten och något vi måste hitta tillbaka till för att göra bättre resultat nästa säsong. Forza GIF Herrlag 11 nov 2023 0kommentarer