• Vinst i seriepremiären för U laget!

Grabbarna börjar bra och tog tag i taktpinnen direkt. Vi ville visa att vi är ett bättre lag och vi sa innan matchen att vi skulle vårda bollen och spela som vi kan men det fick vi lägga om ganska direkt då planen var otroligt svårspelade. Vi går till pausvila med en 5-0 ledning som kunde varit betydligt större med lite flyt. I andra halvlek går vi ner oss lite men vi vinner ganska komfortabelt med 6-2. Målskyttar denna match Ojje 2 Fille P 2 Linus 2 Sedan hade vi en med 3 fina ass i Melker som är igång igen efter en lång skade frånvaro. Riktigt kul att se honom på en fotbollsplan igen. Och som vanligt glömmer jag alltid att ta kort på målskyttarna så där måste jag skärpa till mig. Herrar för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger mot Stensjön!

Det blev seger hemma mot Stensjön med 2-1 (0-0)! Vi hoppade alltså upp på vinnarspåret direkt efter fadäsen i Tranås! Vi startar lite trevande innan vi växer in i matchen och har en fin chans när Ralle nickar utanför i ett bra läge. Karlo har ett friläge från halva plan men lyckas inte runda målvakten som är nere och kniper bollen framför hans fötter. Det är inget vidare skönspel då mattan inte riktigt har satt sig än och vi får anpassa vårt spel efter det men känns ändå lite farligare när vi kommer framåt. Stensjön har något skott ur snäv vinkel som Petter avvärjer säkert. I andra halvlek tar vi ledningen på en hörna efter 54 min då Ola kan plcka ner Karlos hörna och avlossar snabbt med en hederlig gammal tåfjutt på en måltjuvs vis. Stensjön ser ut att börja tröttna men får in ett skott från långt håll som sitter precis innanför stolpen och det är kvitterat efter 72 min. Surt då de inte haft några farligheter efter pausen. Endast 4 min senare tar vi ledningen igen då Ola kastar ett långt inkast som Ralle skarvar in i bortre delen av målet. Vi har sedan ett antal lägen att verkligen punktera matchen men bollen ville inte in men det kändes ändå stabilt bakåt och vi tillät inte Stensjön skapa någon farlig kvitteringschans. Extra roligt idag var att Melker gjorde comeback och hoppade in sista 10 min efter en lång skadefrånvaro, hans senaste match var i augusti förra året! Nästa match på fredag kl 19.00 borta mot Hvetlanda GIF på konstgräs. Herrar för 9 dagar sedan 0kommentarer
  • Inför Stensjön. #3 Emil Tapper

Vi tog ett snack med vårat yrväder som huserar på högerkanten i försvaret, nämligen Emil Tapper. En kille som har imponerat i inledningen av säsongen. Viljestark - hård och envis är orden som ploppar upp efter att man har sett Emil på sin högerkant. ...tankar om Gullringens GoIF, personliga och lagets mål. Mina första tid i föreningen har varit väldigt bra och jag stortrivs. Innan jag skrev på för Gullringen hörde jag mycket bra om föreningen och förstår nu vad alla menade. Bra faciliteter och en fin arena. Det är en väldigt seriös förening som hela tiden vill utvecklas. Vårat främsta mål i laget är att vinna serien och få belöningen att ta klivet upp i div3 igen. Mitt personliga mål är att kunna bidra med energi, fart och förhoppningsvis poäng. ...starten. Ja, det känns verkligen jätteskönt att få en bra start och att man kommer in i det direkt. Startplatsen är inget som jag tar förgivet. Det handlar om att fortsätta jobba hårt och visa att man vill ha platsen, konkurrensen är riktigt hög. ...Tranås Jag skulle säga att känslan man fick var att energinivån inte var bra första 45, sedan kommer vi in i andra efter ett bra snack med bra energi och så gör dem 2-0 och då går vi ner oss igen. Det som det handlar mest om just nu är att det som hände i Tranås får stanna där och att det bara var en engångsgrej. ...lördagens drabbning mot Stensjön. Jag tror det blir en bra match mellan två bra lag. Men med tanke på att vi kommer från en förlust i serien och att vi spelar på hemmaplan, så borde motivationen för att vinna denna match vara väldigt hög. Så det ska bli kul att se hur vi tacklar den här uppgiften. Vi ses väl på lördag, vi drar igång vid 13! #3 Emil Tapper. Truppen: Petter, Felix, Emil, Ola, Alexander, Martin, Herman, Karlo, Walid, Jesper, Linus, Olle, Edvin, Hugo, Sebastian, Rasmus B, Oliver & Axel Herrar för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger mot Tjust i cupen!

Det blev seger hemma mot Tjust med 3-2 i cupen men det satt hårt åt och matchen fick avgöras med förlängning. Herman blev vår hjälte då han på ett friläge rundade målvakten och rullade in bollen i öppet mål tre min in i förlängningen sedan han vunnit ett par ihopslag på mitten. I första halvlek äger vi oerhört mycket boll men skapar bara några målchanser. Tjust har en och det är deras bonusstraff som de skjuter i stolpen. I andra halvlek gör vi 1-0 redan efter tre min då Basse och Jeppe kombinerar fint med varandra i straffområdet där den förstnämnda placerar in bollen i bortre burgaveln. Tio min senare kommer 2-0 på straff genom Walid som sätter den säkert efter att Jeppe blivit nergjord i friläge. Vi gör sedan massor av byten och tappar matchen och Tjust får först reducera på nick på en inläggsfrispark och även kvittera efter att Alex täcker ett skott som går i en båge över Petter oturligt. Matchen därmed till förlängning och hur den slutade vet ni. Nästa match spelas på lördag kl 13.00 hemma på Gullemon i serien och då är det Stensjön som kommer på besök. Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Cupmatch mot Tjust!

Ikväll tisdag kl 18.15 spelar vi Toyota Cup hemma på Gullemon mot Tjust IF FF! Tjust som spelar i div 5 får en bonusstraff iom att det skiljer en division mellan lagen. Straffen måste läggas i första halvlek enl reglerna. Tjust har börjat serien likt oss med en seger och en förlust. De brukar vara med i toppen på femman och för oss gäller det att vi är påkopplade från början om vi vill gå vidare. Vi har en revanschlust i truppen efter vår senaste seriematch där vi inte alls kom upp i prestation som vi vill. Nu gäller det att vi visar lite jävlar anamma och börjar att springa för då ska Tjust få det jobbigt! Vi kommer med följande trupp: Petter, Högga, Alex, Ola, Felix, Basse, Jeppe, Olle, Herman, Edvin, Linus, Walid, Emil, Hugo, Axel, Karlo, Kevin och Oliver. Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer