• Bra helg för våra lag!!

Igår vann A laget mycket välförtjänt borta mot Sävsjö. Idag var det dags för vårat ungdomslag på förmiddagen som vann med 5-4 mot Vimmerby och U laget på eftermiddagen borta mot Järnforsen. Där blev det också 3 poäng efter vinst med 3-1. Även dagens lag var en härlig mix av ungt och något äldre. Vi tar ledningen 1-0 efter 11 minuter genom Fille Pettersson. Matchen är jämn och i denna värmen så är det jobbigt för grabbarna. Flera spelade igår och 2 ungdomar på förmiddagen också. I minut 82 så rivs Petter ner i ett friläge och domaren blåser straff och visar det röda kortet för motspelaren. Edde går fram och lägger in straffen till 2-0. 3 minuter efter får Järnforsen en straff då domaren hittar en hands. Men Kevin i målet går åt rätt håll och räddar den. Dock kommer reduceringen några minuter senare på nick. Men på övertid så punkterar Albin matchen och gör 3-1 på en mycket fin framspelningen av Tapper där Albin kommer fri med målvakten och sätter den säkert. Vi hade som vanligt mycket roligt då våra tappra åldermän kommer in och kämpar och hjälper till så vi kan få ihop lag. Foto på våra målskyttar och straffräddaren. Herrar för 10 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger borta mot Sävsjö!

Det blev seger borta mot tabellfyran Sävsjö FF med 0-3 (0-3)! Vi gör en stabil halvlek och får en smakstart med mål redan efter 7 min då Högga vänder på spelet och Edvin vinner sin duell mot försvararen och kan sätta 0-1 i friläge! 0-2 kommer strax därefter då Jeppe arbetar fram en frispark i bra läge. Ralle skjuter den i mål via muren efter 11 min. Bara 10 min senare är även trean i mål efter att Melker arbetat på bra och klackar fram bollen till Ralle som lobbar in den. Vi har ytterligare chanser till att göra ett par tre mål till i halvleken. Sävsjös farligaste chans är ett skott från långt håll, klockrent i ribban. Andra halvlek ligger vi rätt och spelar av matchen på ett betryggande sätt. Vi har chanser att göra mer mål men det behövs inte denna eftermiddag. Petter får göra en fin räddning i slutet och håller därmed nollan! En riktigt fin laginsats som vi tar med oss till nästa helg hemma mot serieledaren Ekhagen på lördag kl 13.00! Välkomna då för nu är vi på gång! Herrar för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • Ett något äldre U lag vann igen !!!

Dagens match för U laget borta mot His/Mais slutar med vinst 6-3. Efter A lagets match igår med skador och elände så va det lite kämpigt att få ihop ett lag till dagens match. Men med många sms och samtal så var vi tillslut 14 st i laguppställningen. Det va dessutom 3 x far och son/söner i laget. Så innan matchen drog igång hade vi väldigt skoj i omklädningsrummet med tanke på situationen. Vi sa till varandra att idag skulle vi bara spela för att ha skoj vilket vi absolut hade hela matchen. Alla i laget gör en gedigen insats rakt igenom. Vi avslutar matchen med dryga 200 kg på topp skulle jag tro 😁. Frågan är om det är några sjukskrivningar imorgon . Målskyttar i dagens match från första till sista målet. Edde Melker Felix Tapper Albin Och sist men inte minst Peter Pea Johansson. Och idag glömde jag inte bilden på målskyttar och åldermännen. Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Nya skador mot Egnahem!

Det blev förlust hemma mot topplaget Egnahems BK med 0-2 (0-0)! Det var ett bollskickligt, starkt och fysiskt Egnahem vi mötte där de flesta spelat både div 1 och 2 så rutin fanns det gott om hos dem! Vi fick kasta om lite i startelvan då kapten Alex fick kasta in handduken inför matchen med en krånglande rygg. Inte nog med det så fick Olle utgå tidigt i matchen med nyckelbensskada och ersättaren Linus strax senare med tumme ur led. Det fick bli två besök på sjukhus för dessa herrar. Fotbollsandarna verkar inte vara nådiga mot oss detta år! Vi stod dock upp bra mot det erfarna motståndet och gav dem en match. Första halvlek har lagen ett par chanser var utan att sätta dit den. I den andra halvleken ser matchbilden ut ganska lika som den första och vi står upp mot dem. I den 63:e min får de dock en straff efter att deras spelare nickat bollen oturligt på Olas arm på en hörna. Den förvaltar de säkert. Sedan får vi äga lite mer boll och de unga killarna ger allt för att få in ett kvitteringsmål. Jeppe har en chans men skjuter tyvärr utanför i bra läge. I slutet kontrar de in 0-2 efter 88 min. Nästa match borta mot Sävsjö FF lör kl 13.00! Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • U laget segrade igen!

Dagens match mot Tuna hemma på Gullemon slutar med vinst 3-2. Vi sa innan matchen att vi skulle ha kul och spela för varandra. Vi blir dock lite nertryckta i början av matchen och efter lite slarv i försvaret så gör Tuna 1-0 redan efter 5 minuter. Det påverkar oss inte utan vi fortsätter och börjar skapa tryck mot deras mål och efter 35 min kommer kvitteringen genom Edvin på ett snyggt inspel av Petter. Så i paus står det 1-1. Vi pratar i halvtid om att vi måste börja gå in lite mer i närkamperna och mala på. Men Tuna gör 2-1 redan efter 1 minut av andra halvlek på en hörna. Det känns som vi börjar ta över mer och mer och på en kontring så gör Linus 2-2 på pass från Edvin. Sen gör vi även 3-2 genom Felix och återigen är det Petter som står för framspelningen. Vi håller sedan tätt och resultatet står sig matchen ut. En skön seger av ett bra gäng av ungt och lite äldre .(Våran fantastiska mittbackTobbe C född 77). Och som alltid glömmer jag att ta kort på våra målskyttar..... Herrar 25 aug 0kommentarer