• Seger i premiären!

Det blev seger i premiären hemma mot Malmbäcks IF med 3-0 (3-0)! Vi börjar matchen bra och fick en smakstart då vi tar ledningen efter 8 min då Ralle snappar upp en retur efter Emils skott. Efter 15 min är det Ralle som nickar in tvåan på ett fint inlägg från Emil. Vilket radarpar vi har fått där med högerbacken Emil och forwarden Ralle! Inte nog med det, Ralle var inte nöjd utan gör ett äkta hattrick efter 18 min då bollen dimper ner framför hans fötter efter en inläggsfrispark och därmed sitter 3-0 säkert i maskorna! Efter det slappnar vi av men har matchen under kontroll. Tom får göra en bra räddning i slutet på halvleken vilket gör att vi går till pausvila med 3-0! Andra halvlek spelas mest av och vi byter in sex av de sju avbytarna och spelar av matchen på ett säkert sätt vilket var skönt då vi haft sjukdomar som härjat i truppen i veckan! Tom får göra en fin räddning i andra halvlek också och håller därmed nollan i premiären! Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • Cupen lottad!

Omgång 3 i Toyota Cup är lottad! Vi får besök av Tjust IF FF som spelar i div 5 och preliminärt speldatum är 1 maj. Herrar för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Seriepremiär på Gullemon lördag kl 13!

På lördag kl 13.00 är det äntligen seriepremiär! på Gullemon! Vi tar emot Malmbäcks IF som var med och krigade i toppen förra året så det är dags att ta tjuren i hornen direkt! Till våra sponsorer vill vi säga ett hjärtligt tack för stödet och era VIP-kort, matchbiljetter finns att hämta i entrén! Herrar för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Seger i cupen!

Det blev seger i cupmatchen mot Frödinge-Brantestad SK med 2-3 (2-1). Vi får en smakstart på matchen och gör 0-1 redan efter 3 min genom Linus framspelad av Olle. Frödinge tar därefter sin första bonusstraff som de sätter till 1-1. Vi har sedan flera lägen att ta ledningen utan att skärpan riktigt finns där för ett ledningsmål. Frödinge utnyttjar sedan sin andra bonusstraff som de förvaltar lika säker som den första och ställningen är 2-1 efter 36 min och det står sig in i halvtid. i andra halvlek går vi ner oss och det blir stressigt, hafsigt och för mycket enmansshow. Vi får dock till ett kvitteringsmål genom Linus efter att Walid dribblat sig fram på kanten och spelat in bollen framför mål efter 65 min. På liknande sätt så tar vi ledningen efter 76 min med 2-3 då Walid spelar in till Alex som rakar in den i öppet mål. Vi släpper till ett läge och det är ett långskott där Kevin tippar bollen i ribban. Nu ser vi fram emot seriepremiär hemma på Gullemon på lördag kl 13.00! Herrar för 16 dagar sedan 0kommentarer
  • Cupmatch mot Frödinge!

Ikväll tisdag kl 19.30 på Ceos möter vi Frödinge-Brantestad SK borta i Toyota Cup (Smålandscupen). Frödinge som spelar i div 6 har två bonusstraffar mot oss och har en del kompetenta fotbollsspelare i laget så det gäller att vi är vakna om vi vill gå vidare i cupen! Det gäller som vanligt att man kommer ut med rätt inställning och visar att man vill vara med i premiärlaget då serien startar på lördag! Glädjande är att Jeppe och Petter är tillbaka i truppen efter skadefrånvaro samt att Melker börjar vara igång. Karlo och Rasmus vilar med skadekänningar, Basse och Ralle är sjuka så de kommer inte till spel. Vi kommer med följande trupp: Kevin, Emil, Alex, Högga, Felix, Gustavo, Walid, Herman, Jeppe, Olle, Linus, Petter, Edvin, Hugo, Ola och Axel. Herrar för 17 dagar sedan 0kommentarer