Belganet/Hallabro IF

Referat: G/G - Belganet/Hallabro IF

Säsongens första trepoängare!

Efter bortamatchen sist mot Åryd, så hade vi i laget snackat under veckan om att en sån match ska vi aldrig göra igen.

Igår kväll när Belganet/Hallabro stod för motståndet på Dackehed så snackade vi om att går ut på planen med våran bästa version av oss själva och att vi skulle köra 100% från start. När matchen väl drog igång så fanns det inte mycket att diskutera. När matchen hade kommit till 11 minuten, får Ronja en passning som hon skickade vidare i djupled till Moa som som tog några älgakliv fram och sätter ditt 1-0 till oss. Jubel i laget men oxå i publiken. Kunde detta hålla hela matchen? Men 4 minuter senare så gör vår alldeles egna måldrottnig Moa mål igen! Vi gick till halvtidsvila med 2-0 ledning. Kunde detta verkligen räcka hela vägen? I halvtidspausen snackade vi om att bara fortsätta ut och kriga och kämpa för varandra. Vi höll det vi lovade och när slutsignalen ljöd så stod vi som segrare, 2-0 på hemmaplan. Det sitter fint såhär en söndagkväll I september

Vi vill tacka för en fantastisk kväll. Tack till alla er som tog er till Heden och hejade fram oss till seger
Vi tar med oss denna positiva motivation till nästa match när vi gästas av IF Trion.