Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Grogg

Följ

Grogg

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Grogg
Grogg

Kontaktinformation

Namn Grogg

Om Grogg

”G.R.O.G.G - SVERIGES BÄSTA FÖRENINGSNAMN”
Utnämnt av Bryggeriet Spendrups 2002

Föreningen G.R.O.G.G bildades vargavintern 1998 av bohemerna och barndomskamraterna Håkan Persson & Björn Nilsson. Detta skedde i en liten röd stuga på Hjältanstorp och det som började med ett sanslöst arrangemang vid namn Polarspelen utvecklades snabbt till något helt annat och vad som hände sedan vet vid det här laget de allra flesta...

Namnet G.R.O.G.G står för Gemensamma Rörelsen för Oss som Gynnar Glesbygden och med en enkel sammanfattning är föreningen till för dem som tycker om att ha skoj med sina vänner och mottot är kort & gott att det inte ska behöva kosta massor av pengar att ha kul – Det räcker att man har tokiga idéer! .
Ursprungligen stod förkortningen givetvis för något helt annat men för att passa bättre in i styrande instansers ordlistor har namnet justerats genom åren!
I dagsläget är vi dock tillbaka där vi började och även om många av våra medlemmar har familjer är vi i första hand en förening som riktar sig mot vuxna personer som vill vara sig själva för en stund!

Huvudsakligen anordnas evenemang som har paralleller med idrott men resor, happenings och makalösa fester ligger också på repertoaren. Vi försökte även en gång i tiden bidra till att även den yngre befolkningen aktiverades genom att driva Ungdomsgården i Nedansjö - Något som uppskattades enormt av ungdomarna i byn men motarbetades lika mycket av delar av den inflyttade urbefolkningen så satsningen lades på hyllan, men det är en annan historia....

Det eventuella överskott som blir går oavkortat tillbaka till medlemmarna, bla som sponsring av avgifter vid tävlingar och resor. Exempel på detta är vårt damlag som gör isarna osäkra vid vinterns angeltävlingar eller varför inte nämna vårt mediokra Hockey-bockeylag som försvrarar klubbens färger i Korpserien!
I dagsläget bär ca: 150 stolta individer sitt eftertraktade medlemskort närmast hjärtat och de allra flesta är lika delaktiga i vad som sker.

Vi har även en del större sponsorer och utan dessa skulle vi naturligtvis inte klara av att bedriva vår verksamhet. Stort tack till bla Sundqvist Entr, Inte bara Sport och alla ni andra som gör vår verksamhet till mer än en tanke! Vi har även ett gott samarbete med andra jämlikar runt om i Medelpad och för att höja någon ur mängden väljer jag Nedansjö Båtklubb som är en förening med sund filosofi om glesbygden och dessutom fördelaktigt geografiskt placerad i mitten av vårt avlånga land!

Alla är hjärtligt välkomna till Sveriges mest exklusiva och unika förening och för att få mer information hör man av sig till någon av våra kontaktpersoner eller via E-post.

Medlemsavgifter 2010:
Enskild medlem: 50:-
Familj: 100:-

Betala gärna via Bg: 5545-1561 och märk inbetalningen med Ert namn!
Medlemskorten kan därefter hämtas hos någon i Styrelsen alt vid något av våra arrangemang!

Mvh /Björn Nilsson