Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gripen Trollhättan BK U14 (08-09)

Följ

U14 (08-09)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Inför 21/22

8 kommentarer
 • 12 sep Therese Sundqvist

  Hej,
  Härligt att det äntligen drar igång igen :) Och att vi föräldrar får vara med och se lagets framfart.
  Att detta innebär kiosktjänst har jag inga som helst problem med, bara roligt att kunna hjälpa till, men måste ifrågasätta försäljningen av idrottsrabatten. 4 st per spelare!? För oss som har 3 spelare i GBK blir detta 12 st. Det finns inte en chans att vi kommer få sålt dessa. Förra året hade vi 9 st (3 st per spelare) att sälja - 6 st fick vi köpa själva. Det är mycket pengar att behöva lägga ut på något som bara ligger i byrålådan. Idrottsrabatten? Är det verkligen up to date? Tyvärr inte i min vän/bekantskapskrets i alla fall.
  Med vänlig hälsning, Therese

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 sep Peter Sjöström

  Hej Therese,
  Jag håller med. Om man dessutom har barn som utövar fler idrotter blir det än mer att sälja. Jag har tagit detta vidare för att se vad vi kan göra.

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 sep Therese Sundqvist

  Tack Peter.

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 sep Tobias Pettersson

  Instämmer med föregående. Realiteten är troligen i många fall att föräldrarna får köpa loss överblivna idrottsrabatter. Då hade jag hellre betalat den eventuella vinsten direkt till klubben i form av en högre årsavgift... Det kryllar dessutom av föreningar som säljer idrottsrabatten så det är inte direkt något som hushållen har nytta av i större mängder. Hoppas du lyckas få dom att ta reson Peter! Mvh Tobias

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 okt Therese Sundqvist

  Hej,
  Ja då var det dags för lottförsäljning igen.
  12st/barn, för min familj=36st.
  Föreningen borde kunna införa ett antal lotter/familj istället för lotter/barn.
  Kanske inte rätt forum att ta upp detta i men tror inte jag är ensam om att tycka att det är fel att lägga försäljning/barn.
  Tacksam om även detta kan tas vidare till styrelsen.
  Med vänlig hälsning, Therese

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 okt Malin Sjöström

  Jag höll på att slå i backen när Nisse kom hem med ”bara” 12 lotter, så jag förstår din frustration Therese Sa till Nisse att ta med dem till matchen idag o försöka kränga dem bland publiken. Är det någonstans det finns Gripen-supportrar så är det ju där. Tänker att de kan försöka gå tillsammans o få folk att stötta genom att köpa lotter. Kiosk-kön i halvlek är väl ett perfekt ställe att sikta in sig på. Jag är allt annat än sugen på att behöva köpa dessa lotter själv. De är ju inte direkt lättsålda bland gemene man heller….

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 okt Therese Sundqvist

  Mycket bra idé Malin. Tyvärr ska vi inte gå, men håller tummarna för att Nisse får sålt sina.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 17 dagar sedan Caroline Kaaling

  Hejsan!
  4/12 ska Oliver och vi sälja lotter på Etage pass 3 14-16. Fredrik, hans pappa, fyller 50 år så vi är bortresta då. Finns det någon vi kan byta med?

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in