• Referat: Danderyds SK - Gimonäs FC

Startuppställning (4-3-3) Mv: Dahlberg B: Nouri - Nordin - Hörnberg - Brännvall M: Björkman - Roslin - Berglund F: Mårtensson - Dahlberg - Fazlhashemi Avbytare: Bergner, Carlsson, Braaten, Ballout, Parmbäck. Första halvlek. (1-0) 37' 1-0 Efter en hörna där bollen hamnar på foten på en Danderyd-spelare som dunkar upp den i nättaket. Andra halvlek (0-1) Slutresultat 1-1 61' 1-1. Efter en frispark som Hannes slår på mål, målvakten räddar men lämnar retur, Mårtensson rusar dit för att sätta returen men målvakten räddar igen och bollen hamnar framför fötterna på en Danderyd-spelare som försöker rensa iväg med skjuter in bollen i eget mål. Svårspelad match där planen var smalare och kortare än vanligt vilket gjorde det svårt för båda lagen att sätta bollen på djupet. Det blev en kamp i mitten och farliga lägen skulle visa sig vara fasta sistuationer då det var trångt överallt och svårt att få till ett skottläge. Vi tar nya tag och fortsätter jobba på. Nästa träningsmatch är mot FC Plavi Team. A-lag Herrar 11 dec 2017 0kommentarer