• 2:a halvlekarnas lag??

Återigen är ungarna lite segstartade eller är det kanske matchnerverna? Tyvärr rinner målen iväg till 4 st i fel mål! Efter ett snack i paus så går vi in som ett helt nytt lag och vinner halvleken med 2-1. Det tar vi med oss och börjar med 2:a halvlek direkt?? Se fina bilder från Glumslövsdagen i fotoalbumet PF04 21 sep 2014 0kommentarer
  • Seriepremiären avklarad mot Dösjöbro med de magiska strumpor

Efter en trevande start kom vi igång och lyfte oss i andra halvlek, tyvärr förlust mot ett lite bättre motstånd?? Men en riktigt het David "Ballotelli" Brolin pytsade 2 snygga baljor. Kan det bero på de magiska strumporna???? PF04 23 aug 2014 0kommentarer
  • Bortaförlust mot Ramlösa

Vi avslutar tyvärr med en förlust sista matchen, men det finns mycket att glädjas åt. Utvecklingen går framåt, alla har lyft sig flera steg under våren. Passningsspelet och fysiken är bra, till hösten ska vi jobba vidare med lite teknikträning som vändningar, mottagningar och rörelse med boll! Tack för en bra vårsäsong och ha en trevlig sommar! PS. Skriv ner hur ofta du spontanspelar fotboll i sommar mer än 30 min så kollar vi vem som har mest streck DS. /Stefan/Nicke/Mattias PF04 22 jun 2014 0kommentarer
  • Vilken insats, en 3:e plats i Wormo Cupen!

En välförtjänt 3:e plats i B-slutspelet. Som de har kämpat och så bra alla har spelat, sannolikt det bästa vi har sett. Tack för att Ni var så duktiga, att Ni bara orkade?? Nu är det ten and out för min del:-) Stolta tränare /Stefan/Nicke/Mattias PF04 15 jun 2014 0kommentarer