• Var med, vi kör öppen träning!

Seniorlaget bjuder in till öppen träning V11-14. Mån 18:45 Ons 19.00. GIBK:s seniorlag söker målvakter, centrar, forward och backar till nästa säsong. Vi vill framåt och behöver stabilitet i truppen så vi får en kontinuitet i träningar och matcher. Ni är varmt välkomna ner till hallen och prova på med oss. Mvh Herr A Senior 4 mar 2020 0kommentarer
  • Kaptens sista match med Grästorp

Lagkapten Per Erkki gjorde sin sista match i GIBK-tröjan i dagens bortamatch mot Hjälmared. Det har varit en ära att få se Erkki spela i såväl div 4 som div 3. Erkki som med sin styrka och grymma kondition jobbat ihop 11 mål och 15 assist på 13 spelade matcher och som dessutom inte tillbringat en minut på utvisningsbänken. GIBK tackar dig som spelare och kapten för allt du har gjort. Stort tack och lycka till hemma i Luleå! Inte mycket att säga om matchen i sig, utan att Hjälmared är väl förtjänta till tre poäng idag. GIBK fick fem återbud till matchen med kort varsel och fick åka med nio utespelare och två målvakter. För att lösa situationen fick Tobias Kegel som annars står i mål börja matchen som back i två perioder för att sen i tredje hoppa in på sin vanliga position i mål. GIBK rullade på tre backar och två kedjor i sista perioden, men det blev ändå den bästa perioden för GIBK:s del. Med förkylda och skadade spelare på plan blev det tyvärr inget tempo. Nog med ursäkter nu, vi åkte, ställde upp och genomförde matchen så gott vi kunde. Nu återstår det bara en match kvar av denna div 3 tid och det är mot Horsby nästa söndag. Det har varit en lärorik säsong för oss att spela i div 3 och jävligt sköj. Målsättningen med GIBK:s säsong var att försöka hålla sig kvar i trean och ta det som en erfarenhet. Något som tyvärr inte lyckades denna gång. Det var tajt i botten ett tag, men Säven säkrade div 3 kontraktet förra helgen när dom slog oss. Stort grattis Säven! Vi hoppas att alla kommer ner till hallen nästa söndag kl.15.00 och stöttar GIBK:s seniorer i säsongens sista match! Senior 29 feb 2020 0kommentarer
  • Oj!

Underbar lagmoral i kvällens match! Tre ledord gällde i laget inför matchen: hjälpa varandra, ta kommando samt positiv attityd. Fyra perioder av hårt fokuserande försvarsspel och lite kyla gav resultat. GIBK hade chans att ta tre pinnar när det stod 4-3, men gästerna kvitterade till 4-4 efter 13 minuters spel i tredje perioden. GIBK som låg under med 2-3 inför sista perioden fick en chans i powerplay och fick dit 3-3 genom Henrik Dahlin, assisterad av Per Erkki. Samma radarpar gjorde även 4-3, men då i omvänd ordning. I förlängningen hittade Henrik Dahlin till Anton Johansson som stänkte upp bollen i nättaket bakom Elfhögs målvakt. Mycket bra jobb på plan av hela Grästorps IBK och underbart supporterstöd från läktaren. Matchens lirare blev Tobias Kegel i kassen som gjorde en kanonfin insats! Stort tack till alla supportrar och funktionärer. Senior 31 jan 2020 0kommentarer