• Väddö-GNIF A

En riktigt kall kvällsmatch mot Väddö på Vikingalunden i den andra matchen i div 5. Vi startade med att ta tag i taktpinnen och skapa ett flertal chanser. Dock med klent resultat, efter många klara chanser får Kosret in bollen via en Väddöspelare. Ledningen bör ha utökats till åtminstone en 3-0 leding men vår effektivitet är inte den bästa.Mitt i vår press drar vi på oss en utvisning via ett andra gult. Följande frispark i farligt läge, räddas förtjänstfullt av vår målvakt. Resultatet i halvtid är ledning 1-0. Vi startar den andra halvleken med att åter skapa chanser utan resultat närmast är ett stolpskott. Samtidigt är vår defensiv stark och Väddö har i princip inget avslut på mål. Efter ca 20 minuter tilldöms vi en straff, denna utförs med bravur. Därefter försöker Väddö flytta upp detta resulterade i ytterligare två mål för oss. I slutskedet får Väddö också en straff 1-4 vi avslutar dock målskyttet med att Yuel fullbordade sitt hattrick. Summering en match som länge hade en onödig nerv på grund av vår oförmåga att sätta chanserna. Men samtidigt en mycket kontrollerad historia då Väddö hade endast två avslut på mål. Gräsö Norrskedika IF för 14 dagar sedan 0kommentarer
  • GNIF A- Storvreta

Seriestarten i div 5 mot Storvreta på ett kallt och blött Gimo konstgräs, utfördes på ett strålande sätt. Vi styrde matchbilden från minut ett. Denna kontroll var ett genomgående tema för matchen, möjligen med undantag för några minuter i början av andra halvlek. Den korta perioden smög ett litet övermod över oss. Vi gläder oss dessutom åt fyra tvåmålsskyttar, slutresultatet skrevs till 8-1. Gräsö Norrskedika IF för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Fotbollsskola 2024

Den 12-14 juni 2024 kommer GNIF att anordna Fotbollsskola för barn födda 2011-2018 (6-13 år). Vi kommer att vara på Gräsö och dagarna kommer förmodligen att vara från 09.30 till 14.30 på dagarna. Om du har möjlighet att hjälpa till som ledare eller med annat (köket, hjälpa ledare osv) så är du varmt välkommen att höra av dig till Malin Berg på 070-6881903. Gräsö Norrskedika IF 29 feb 0kommentarer