• Nyförvärv inför 2023

Efter en intensiv frimånad så har vi äran att välkomna följande åtta spelare till Hvetlanda GIF. William Johansson från Myresjö IF. Gustav Stejdahl från Hjältevad/Mariannelund. Eric Adolfsson från Holsby SK. Samuel Hellsten från Myresjö/Vetlanda. Edvin Ottosson från Vrigatads IF. Noah Lönn från Bäckseda IF. Jakob Dreshaj från Myresjö/Vetlanda. Isam Kassab från Myresjö/Vetlanda. A-lag Herrar 18 dec 2022 0kommentarer
  • Oavgjort mot Ljungsbro BK

Dagens match mot Ljungsbro BK slutade 0-0 Förutsättningarna till matchen var tuffa då vi endast kom till spel med elva seniorspelare, men vi kämpade till oss en stark poäng. Det var väldigt mycket kamp och mindre skönspel denna dag. Den bästa möjligheten till seger hade vi i den 85 minuten då vi borde förvaltat en möjlighet från 3 meter bättre, men tyvärr sköt vi över. Ljungsbro hade också en jättechans i den 89 minuten med då var turen på vår sidan när bollen gick i ribban. Tur att vi kunde fylla på med duktiga spelare från egna leden idag då så många var frånvarande. Vi gratulerar Abdi Abdirashid & Matin Qorbani från p07 till sina debuter i div På onsdag är det dags för derby mot Myresjö/Vetlanda. Kom i god tid! A-lag Herrar 18 jun 2022 0kommentarer
  • Seger mot Torstorps IF

Efter senaste uppdateringen på hemsidan har vi spelat oavgjort tre gånger och förlorat två matcher i seriespelet. Vi har gått vidare två omgångar i cupspelet och så sent som i onsdags blivit utslagna mot div 2 motstånd. Nu ska vi återigen bli bättre med informationen här! Till dagens match: Torstorps IF gästade oss idag på Heds Arena. Bortalaget har haft en knackig start på serien likt oss. Torstorp skapade anmärkningsvärt hela 5 hörnor första 20 minuterna, bra skaffa hörnor men Anton i vårt mål var ute och stötte iväg dem gång på gång. I den tjugonde matchminuten hittade Adam Öksuz passning fram till Marin Brtan som relativt enkelt kunde rulla in 1-0. Vi skapade många målchanser men hade svårt att få utdelning. Det dröjde dock till förlängningstiden på den första halvleken när Casper Eriksson nickade in Mladen Bucanins hörna. I den andra fick vi en rejäl islossning när målen duggade tätt emellan varandra. Först gjorde Brtan sitt andra och matchens tredje. 5 minuter senare utökade Adam Öksuz till 4-0, därefter var det Mladens tur att göra 5-0 och till sist fick Jeffy Molee göra 6-0. A-lag Herrar 12 jun 2022 0kommentarer