19:00

Sandbäckshults IBK

Referat: Gantesbo IBK (02/03) - Sandbäckshults IBK

Dagen match blev ingen höjdare spelmässigt. Skulle nog säga att en viss underskattning var orsaken. I dagens match så gjorde Jesper sin debut.

Första perioden börjar med ett rejält övertag för Sandbäckshult som gång efter annan får tid att gå till avslut. Helt logiskt kommer bortalagets ledningsmål efter 07:20. I nästa byte så kommer den så viktiga kvitteringen genom Anton framspelad av Ojanemi. Efter målet så får vi lite mer sjävförtroende Vi kan både göra 2-1 och 3-1 inom en minut av Eriksson och Anton. När klockan står på 11:39 så händer det. Arvid följer med upp i ett anfall och i slottet så stöter han in 4-1 efter passning av Sjölund. Innan perioden är slut så kommer en reducering av bortalaget.

Fiins mycket vi kan förbättra inför andra. Sandbäckshult lägger mycket långt och där måste vi vara mer resoluta. In med kropp istället för att veva med klubborna. Påtalar även att vi måste jobba ihop i försvarsarbetet där Back och forward hjälps att dubbla i hörnen.

Vi får en kanonstart i inledningen av perioden. Efter 02:17 så gör Ojanemi 5-2 och efter 03:59 så kommer 6-2 av Niklas. Sen följer en sämre period. Våra motståndare kommer in i matchen efter två snabba mål. Uret står nu på 06:58. Vi eftersträvar alltid att involvera backarna i anfallsspelet. Är riktigt roligt när Gotte kan göra sitt första mål för säsongen efter en framspelning av Isak. Innan perioden är över så hinner Eriksson utöka vår ledning framspelad av Klasson

Inför tredje så gör vi några ändringar i forwardsparen för att skapa lite mer, Tar även upp att jobbet över banan måste bli bättre. Spelar vi smart så är matchen vår.

Sandbäckshult kan i inledningen reducerar till 5-8. Efter detta så sätter vi fart. När klockan står på 03:09 så kommer det snyggaste målet för dagen. Bakom mål så chippar Tobbe bollen över målet och Niklas kan slå in bollen på volley.Matchen är givetvis avgjord nu. Vi kan gå upp till en 12-5 ledning innan Bortalaget fastställer slutresultatet till 12-6.