• Förlust mot BoSS

Blev tyvärr förlust mot BoSS laget alla killarna vill slå. Tyvärr kändes det som att alldeles för många var nervösa inför matchen och att rädslan att förlora blev större än viljan att vinna. Killarna såg ängsliga ut i början och Boss får ledningen efter 10 min och 0-1 står sig halvleken ut. Vi blir för långa mellan lagdelarna och tar inte jobbet vilket gör att Boss får jobba enkelt över stora ytor över planen. Vi spelar upp oss i andra men håller inte oss till matchplanen. Vi måste bli bättre på att lyssna och göra det jag som tränare säger. Boss får 2-0 även det ganska billigt. Sista 15 spelar vi mycket bra. Då kommer allt igång Eldin slår en väldigt fin hörna till Carl på bottre som nickar in 2-1 med 10 kvar. Vi gör allt vi kan för att kvittera men lyckas bara få nån halvchans och boss vinner rättvist med 1-2. Plus till Eldin som visar vägen sista kvarten och Isac Fors och Johannes Seitaniemi som hoppar in och gör det riktigt bra. Tre hattar Isak Ingvarsson Två hattar Linus Hägg En hatt Eldin Becirovic J18 Herr 15 sep 2016 0kommentarer
  • Match mot BIF/SGoIF/SBK kl 17:45 i Anderstorp

Hej! Passa på att besöka hemmamatchen i Anderstorp i kväll för att heja fram våra killar i Juniorlaget. Kiosken kommer vara bemannad och fikaföräldrarna säljer idag korv med bröd. Vi syns på Idrottsparken i Anderstorp kl 17:45 och hoppas på en trevlig match. J18 Herr 13 sep 2016 0kommentarer
  • Hovslätt - GAIF 0-2 (0-0)

Vinst idag mot Hovslätt med 2-0. Första halvlek startar vi riktigt bra med bra spel mellan lagdelarna och kommer till farliga lägen utanför straffområdet men istället för att skjuta försöker vi göra en fint eller passning för mycket. Spelet är bra men kanske något dåligt tempo i passningsspelet och lite för många felpass. I andra halvleken spelar vi upp oss och målet är snyggt där vi vänder kant från vänster till Edvin på mitten ut till Affe på kanten Filip kommer upp från sin högerbackplats och får bollen slå inlägg till botre ytan där kommer isac som gör sitt första mål i GAIF tröjan. 2-0 kommer strax efter det då Carl vinner boll som målvakt passar till sin back vilket gör att Carl enkelt slå bollen i öppet mål. Vi har bollinnehavet stora delar av andra och Hovslätt kan aldrig riktigt hota. Vi vinner rättvist idag borde kanske varit något mål till. Idag gjorde Edvin sin sista match i GAIF och vi önskar honom stort lycka till i IFK Värnamo. Hattarna idag går till. Tre hattar Carl Davidsson Två hattar Rasmus Larsson En hatt Eldin Becirovic Nu laddar vi om till derbyt mot BoSS nästa tisdag. Vi tränar tisdag torsdag i Anderstorp denna vecka. J18 Herr 3 sep 2016 0kommentarer