• 3 poäng mot Vaksala SK IBK

Efter två veckor utan matchspel var det dags att möta Vaksala SK IBK, en stundtals ganska svängig match när vi pratar om målen. Frötuna gjorde både 0-1 och 0-2 tidigt i matchen genom Elsa och Amalia. Första perioden slutar 1-2 till Frötunas fördel. I andra perioden gjordes det fyra mål och alla gjordes inom loppet av några minuter, 16:40 (Elsa), 17:19, 18:04 (Alva) och 18:38. Vaksala kvitterar tidigt i tredje perioden till 4-4 men Strickert svarar genom att göra 4-5, 18 sekunder efter deras mål. De lyckades kvittera igen när de spelar fem mot fyra men Sara gör 5-6 när det är ungefär 5 minuter kvar. Hanna punkterar matchen genom att göra mål i öppen kasse. 3 poäng denna söndasgmorgon kändes skönt att få med sig! Nästa lördag möter vi Björklinge BK på hemmaplan. Välkomna! Fotograf: romefoto.jpg A-lag Damer 12 feb 0kommentarer
  • Kryss mot Enköpings IBK

I lördags möttes ettan och tvåan i D2 och det slutade 3-3. Efter första perioden står det 1-1 och första målet görs av Malin. I andra perioden gör Märta 1-2 som blir slutresultatet i period två. Malin utökar ledningen med 1-3 men kort därefter reducerar Enköping och 17.28 kvitterar dem. Ingen lagbild den här gången men däremot "veckans sexa". Fernqvist noterades för fina 86 % i räddningsprocent. A-lag Damer 23 jan 0kommentarer
  • 3 poäng mot IK Sirius FBC

Det blev ingen sovmorgon på lördagen utan årets första match spelades redan klockan 09:00 i IFU mot IK Sirius FBC. Med en trevande start arbetar vi oss sakta in i matchen men efter första perioden leder Sirius med 3-1. Vi reducerade i andra perioden och kvitterar 11.43 i tredje. 14:34 nätar Diana och det innebär 4-3 till Frötuna. Efter det målet tar vi verkligen fram vår styrka och rutin genom att hålla undan och står som segrare när matchen är slut. Vilket gäng! Målskyttar i matchen är Elsa med två mål, Linnea Ceder samt Diana gör varsitt mål. Ceder ligger tvåa i poängligan efter Enköpings IBK:s Louise Andersson. Den 20/1 möter vi Enköpings IBK, klockan 15:30 i Enköping. A-lag Damer 14 jan 0kommentarer
  • Ytterligare 3 poäng och en andra plats i serien!

Tre poäng inkasserades i lördags mot IK Sirius FBC. En målrik match där Alma Wigström nätade 12:16 i den tredje perioden. Hennes mål innebar 6-5 till Frötuna och därefter höll damerna tätt bakåt. Notera att vi hade sex olika målskyttar mot Sirius: Amalia, Emma, Elsa, Linnea S, Märta och Alma! Vinsten mot Sirius innebär att vi placerade oss på en andra plats i serien. Nästa seriematch spelas helgen den 13-14 januari. A-lag Damer 18 dec 2023 0kommentarer
  • Segertåget rullar på!

Damlaget vann åter igen och den här gången stod Alunda IBF för motståndet. Slutresultatet blev 5-3 till damerna där Malin Antonsson stod för två mål, Linnea Ceder och Märta ett varsitt. 2-0 målet var ett självmål. Herrlaget tog också en skön vinst genom att vinna med 9-3 mot RA19, kan tänka mig att lagfesten blev en bra fest! På lördag spelar vi sista matchen innan det blir ett litet uppehåll. Klockan 17:00 möter vi Sirius 17:00i IFU. VÄLKOMNA! A-lag Damer 11 dec 2023 0kommentarer