• Ny morgonmatch och vinst

Ytterligare en morgonmatch i IFU och dagens motstånd var Hagunda IF. 03.38 i första perioden gjorde Alva mål och dagens debutant Hilma Hult skickade passningen. Carro utökade i andra perioden till 0-2, assist Hanna. Därefter gjorde Malin både 0-3 och 0-4 där Märta passade vid båda tillfällena! Hanna gjorde två mål i tredje perioden där Ceder assisterade. Sedan var Hanna återigen inblandad när Carro nätade Frötunas sista mål i matchen. Slutresultatet blev 0-7. På fredag möter vi Stenhagens KK, 20:15 i IFU. Stenhagen ligger fyra i tabellen och det kan bli en tuff match! VÄLKOMNA! A-lag Damer 4 mar 0kommentarer
  • Morgonmatch mot Björklinge och tre poäng

Samling 07:45 i IFU en lördag morgon och idag stod Björklinge BK för motståndet. Strickert gjorde 1-0 efter fyra minuter men sedan var det målsnålt väldigt länge. Det var inte förrän i andra perioden som Emma gjorde Frötunas andra mål och då stod klockan på 14:55. Strickerts mål nummer två noterades när det var tio sekunder kvar innan periodvilan inför tredje. I sista perionden lossande det rejält för Frötuna. Fem olika målskyttar gjorde mål; Hanna, Ceder, Wilma, Lisa och Amalia. Matchen slutade 8-0, skön start på helgen! Noterbart: 7 olika målskyttar och en målvaktsnolla! Fotograf: romefoto.jpg Nästa match spelar vi mot Hagunda den 2 mars, 09:00. Välkomna! A-lag Damer 19 feb 0kommentarer
  • 3 poäng mot Vaksala SK IBK

Efter två veckor utan matchspel var det dags att möta Vaksala SK IBK, en stundtals ganska svängig match när vi pratar om målen. Frötuna gjorde både 0-1 och 0-2 tidigt i matchen genom Elsa och Amalia. Första perioden slutar 1-2 till Frötunas fördel. I andra perioden gjordes det fyra mål och alla gjordes inom loppet av några minuter, 16:40 (Elsa), 17:19, 18:04 (Alva) och 18:38. Vaksala kvitterar tidigt i tredje perioden till 4-4 men Strickert svarar genom att göra 4-5, 18 sekunder efter deras mål. De lyckades kvittera igen när de spelar fem mot fyra men Sara gör 5-6 när det är ungefär 5 minuter kvar. Hanna punkterar matchen genom att göra mål i öppen kasse. 3 poäng denna söndasgmorgon kändes skönt att få med sig! Nästa lördag möter vi Björklinge BK på hemmaplan. Välkomna! Fotograf: romefoto.jpg A-lag Damer 12 feb 0kommentarer