Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Fanna BK

Följ

Fanna BK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Viktig information överlag och inför säsongstart!

4 apr 2023 3 kommentarer 635 visningar
Jeanette Andersen Kallin Ordförande
3 kommentarer
  • 4 apr 2023 Andreas Wennstrand

    Om jag har alla siffror rätt så är det ca 450 barn/ungdomar, som spelar fotboll i Fanna BK. Det betyder det att ca 900 föräldrar mer eller mindre finns till förfogande. Om vi räknar bort Tränare, Ledare, support, material och kassör i respektive lagenhet så har vi ca 800 föräldrar kvar.

    För er som ännu inte är engagerade så är det dax att steppa upp! utan personer på dessa platser så går det inte att driva föreningen framåt. Så antingen hjälps vi åt så arbetsbördan inte behöver bli så stor för ett fåtal, alternativet är att vi lägger ner allt! vart ska 450 barn / ungdomar spela fotboll istället? om alla tänker efter så är fotbollen och Fanna BK en viktig del i staden och för området, för att inte tala om barnens / ungdomarnas utveckling, och då pratar vi inte bara fotbollsmässigt.


    Läs igenom Jeanettes utskick, hör av dig till henne omgående om vad just du kan hjälpa till med!

    Dra ditt strå till stacken!

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 apr 2023 Fredrik Norell

    Det kanske även finns far- och morföräldrar som nått pensionsåldern som skulle vilja hjälpa till! Jag ser även att Fanna har 900 följare på facebook, Om vi hjälps åt att dela ett inlägg som berättar att det behövs hjälp så nås flera tusen personer i Enköping och chansen är större att hitta rätt. Även om det egentligen inte skulle behövas med över 800 föräldrar tillgängliga som du skriver. Det är bara en tanke!

    Rapportera

    Rapportera

  • 5 apr 2023 Marie Reiborn

    Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

    Det som riskerar att hända snart är att de få engagerade inte orkar längre. Ger upp.

    Vill du inte jobba ensam, prata med en kompis. Det går jättebra att dela på en uppgift som text domarsamordnare eller ansvarig för matchvärdar.

    Låt Fanna BK bli den förening som engagerar flest i Enköping!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in