7 mars 2020
15:15

Fagersta Södra

Referat: Kungsörs BK - Fagersta Södra

Det blev en förlust i träningsmatchen på lördagen mot Kungsör på bortaplan med 1-3. Södra började bäst och gjorde 1-0 genom Wille Klasën i den 8:e minuten som dunkade in bollen via stolpen på pass ifrån Ibat Younus , det var ett mycket vackert mål utav Wille, Kungsör kvitterar i den 13:e minuten på frispark , Wille får ett fint läge till i den 20e minuten men avslutet går rakt på målisen.Kungsör har ett par fina lägen också men som inte resulterar i nåt mål,. 1-1 i halvtid känns som rättvist.

Kungsör har en boll i ribban i början på andra halvlek . nästa läge har Södra men målisen i kungsör gör en fin räddning på Adam Tummas avslut, Kungsör tar ledningen med 2-1 i den 60:e minuten på en omställning. Zoltek har en nick som går strax utanför stolpen.istället så gör Kungsör 3-1 . Södra försöker sig att närma sig i målprotokollet utan resultat istället så är Kungsör nära på att uttöka sin ledning.Matchen slutar med en Kungsörseger med 3-1. Nu återstår det 2 matcher innan serien drar igång nu närmast är det hemmamatch mot Forssa BK på lördag kl 1400 på malmheden i Norberg.