• Seriefinalen slutar oavgjort

Seriefinalen mot Allerum slutar 1-1 och seriens topp är därmed oförändrad. Bosna startar matchen bäst och tar ledningen genom Niko på ett inlägg. Matchen fortsätter med en hel del ställningskrig och när vi inte riktigt är på tårna passar Allerum på och kvittera till 1-1, vilket också blir halvtidsresultatet. I andra halvlek går vi ut med en ny inställning för att forcera in ett segermål, men vi lyckas inte överlista ett lågt stående Allerum som främst satsade på omställningar. Matchen slutade därför oavgjort, och med fem omgångar kvar är vi fortfarande serieledare, tre poäng före Allerum som behåller sin andraplats. Spänningen inför de avslutande matcherna är på topp, och vi går in i slutspurten med fullt fokus på att hålla undan och ta hem seriesegern! Hajmo Bosna! A-lag Herrar 26 aug 0kommentarer
  • Vinst och fortsatt serieledning!

Idag åkte vi ut till Ödåkra och säkrade en stabil 1-3 seger i bortamatchen mot Ilyrien IF. Matchen inleddes starkt med ett tidigt ledningsmål av Niko, som enkelt satte bollen i nät efter att Pajtim elegant rundat målvakten och serverat en perfekt assist. Emir utökade till 0-2 efter att ha lösgjort sig på vänsterkanten och avslutat kliniskt, vilket fastställde halvtidsresultatet. I andra halvlek kom vårt tredje mål då både Edin och Feras gick på bollen, varav Feras lyckas trycka in den i mål efter ett inlägg från en frispark. Ilyrien reducerade till 1-3 i den 70:e minuten, men närmare än så kom de inte. Nästa match tar vi emot Allerum hemma på Filborna IP i en spännande seriefinal, där de ligger endast tre poäng bakom oss i tabellen. Det blir en viktig match som vi verkligen ser fram emot! Hajmo Bosna! A-lag Herrar 19 aug 0kommentarer
  • SERIELEDARE!

Efter första halvan av säsongen har herrlaget inte bara gått på sommaruppehåll som oslagbara serieledare - man har gjort det med stil & profil: 10 vinster - 1 oavgjord - 0 förluster (48 gjorda mål och 8 insläppta) En OTROLIG statistik som resulterat från vårt mål ”att erbjuda en teknisk och underhållande fotboll”. Anfallsspelet talar samma språk, med hela 48 gjorda mål, medan försvaret heter duga - enbart 8 insläppta! HAJMO BOSNA! A-lag Herrar 4 jul 0kommentarer