• Tretton baljor avslutar serien

Ligan avslutade serien med stil. Segersiffrorna mot Spik blev 13-0. Paavo svarade för fem mål och fyra assist. Korosh gjorde tre baljor varav en är en mycket stark kandidat till årets mål. Även Jocke B är en utmanare till den titeln då han stänkte in 6-0 eller 7-0 från 30 meter. Segern är en av Ligans största genom tiderna, men trots det får återtåget mot sexan vänta. Ligan hamnar på femte plats i år. Nästa söndag spelar FCB första omgången i Stockholm cup då vi möter Bromsten. Seger och vägen mot europaspel ligger öppen. A-lag 6 okt 2019 3kommentarer
  • Molinas trippel banade väg för ny seger

Oscar Molina hade en bra kväll och svarade för ett äkta hattrick i segermatchen mot Bleket i veckan. Ligan hämtade sig från förlusterna mot Boo och Yardies och tog en ny trepoängare. De som var på plats fick se ett Ligan om visade ett större lugn, ett skarpare passningsspel och ett distinkt målskytte. Oscar Molina gjorde Ligans samtliga tre mål när FCB stängde matchen redan i första halvlek - ett äkta hattrick av Molina. A-lag 7 sep 2019 0kommentarer
  • Tre mål av Persson i femte segern

Ligan tog en stabil seger mot Fotfolket i vårens sista match. Fyra fina baljor signerade Persson och Dagge visade vägen. När Persson stänkte in ditt tredje mål i början av andra halvlek innebar det 4-1 och att Ligan tågade mot sin femte seger. Ligan fick dock ett tidigt straffmål i baken, men jobbade sig snabbt tillbaka. 1-1 kom i 22:a minuten då Molina och Isak samarbetade och Persson avslutade distinkt. Fyra minuter senare gör Persson 2-1 efter snyggt förarbete av Hagman. I 38:e minuten slår Klasse en fin hörna som Dagge skallar in till 3-1. Tidigt i andra halvlek kommer 4-1 när Backsells perfekta inlägg når Persson som stänker in bollen med en halvbissa på volley. En delikatess och en stark kandidat till årets mål. Med några minuter kvar lyckades Fotfolket reducera till 4-2, men Ligan höll undan och kan gå till sommarvila som trea - samma poäng som tvåan men något sämre målskillnad. Det var en gedigen insats från hela laget, men ett extra plus till Oskar Öst som var mycket stabil i backlinjen. Dessutom roligt att Brian gjorde comeback efter knäskadan. Vårsäsongen har bjudit på vin ömsom vatten. Serien startade med fyra raka trepoängare. Därefter följde tre förluster, vilka till stor del berodde på manfall. Ligan fick med nöd och näppe ihop fullt lag i dessa matcher. Extra roligt under våren är att årets nyförvärv har visat framfötterna- både på och utanför planen. Nu har vi en hel sommar på oss att stärka kroppen och själen. I höst fortsätter vi återtåget. A-lag 16 jun 2019 0kommentarer