• Tre nya poäng

U-laget tar emot Värsås hemma. En riktigt hawaiimatch både vädermässigt och spelmässigt men vi lyckas vinna med 5-3 till slut. Målskyttar: Colin 2, Fogel 1, Toka 1 och Petter 1. Senior Herr 10 jun 0kommentarer
  • Årets första förlust för A

Skultorp kommer på besök till Fagervi och vi går till halvtidsvilan med 1-0 genom Rasmus Karlsson. I andra sätter vi snabbt 2-0 genom Bengan. Sedan börjar Skultorp arbeta sig in i matchen och gör 2-1 efter 74. I 89e minuten så lyckas dom få in kvitteringen. Vi får tyvärr inte bort bollen i slutet av matchen utan Skultorp kan smälla in 2-3. Surt men vi får ta nya tag i nästa match. 💛 Senior Herr 8 jun 0kommentarer
  • Lite sena nyheter.

I fredags åkte a-truppen till Mariestad för att försöka bärga ny seger. Men bollen ville inte trots att chanserna fanns. Matchen slutade oavgjort 0-0. Idag åkte U-laget till skultorp för match där vi efter första halvlek ligger under med 1-0. I andra kommer vi ut som ett nytt lag och efter fina mål av Jim, Lukas och Theo så såg det bra ut. Skultorp får en reducering och ligger på för att få in 3-3. I slutet får dom en straff som Wilhelm vackert räddar. Vinst 2-3 Senior Herr 3 jun 0kommentarer
  • Sjunde raka

Vi fortsätter spela vårat spel och det bär ännu en gång frukt. 2-0 i halvtid. Nils utökar ledningen till 3-0. Våmb pressar på och får in en reducering innan Sebbe kan fastställa slutresultatet till 4-1. Resultatet betyder att vi fortsätter ligga i toppen. Nästa match är Mariestads Bk borta på fredag. Senior Herr 26 maj 0kommentarer
  • Kaffe kaka 6e raka

Det var i stort sett spel mot ett mål under 90 minuter men vi hade det svårt att sätta bollen i nät. 0-1 kom genom en hemåtnick som Mölltorps målvakt inte riktigt når. Vi radar upp chanser resten av första halvlek men 0-1 står sig. Andra halvlek var i stort sett en kopia på första. Vi radar upp chanser. Till slut hittar Lukas boll fram till Toka som sätter 0-2. Strax där efter så serverar återigen Lukas bollen. Denna gången till Alex som säkert sätter 0-3 som också blir slutresultatet. Kepsen gick till Hampus som inte ville vara med på bild. Senior Herr 22 maj 0kommentarer
  • Vinst för u-laget

U-laget tar en skön vinst med 4-1 hemma mot Våmb. Målskyttar: Jim, Colin, Oskar, Nils Senior Herr 20 maj 0kommentarer
  • Segertåget går vidare

Kaffe kaka 5e raka. En svängig match där vi turas om att ha ledning. I minut 90 så lyckas Toka få in bollen bakom målvakten och lyckas sätta 5-4 som också blir slutresultatet. Inte våran bästa match men i slutändan bärgar vi tre poäng och det är ju det viktigaste. Kepsen går till Toka! Målskyttar: Toka 2, Fågel 2 och en självmål. Senior Herr 18 maj 0kommentarer
  • Omgång 5

På lördag bär färden av mot Lyrestad för match mot Hova/Weimer-Lyrestad. Vi är taggade och redo för att ge hemmalaget en rejäl match. Välkomna att kika på matchen live i solskenet eller följ det via MinFotboll. Senior Herr 16 maj 0kommentarer
  • Vinst för U-laget

Vi åker till Götene för match på Västerby med endast 13 spelare. Götene ligger på rejält. Men som vi krigar. Vi leder med 3-0 i paus där vi är det effektivaste laget framför målet. I andra halvlek fortsätter hemmalaget pressa på och får in två bollar innan Melker sätter sitt andra mål för kvällen och avgör matchen. Målskyttar: Jim, Eddo och Melker 2 Senior Herr 13 maj 0kommentarer
  • Kaffe kaka fjärde raka

3-0 hemma mot Tymer där vi äger matchen från minut 1. Vi spelar disciplinerat och lugnt matchen igenom. Målskyttar:Toka, Carl och Eric. Matchen lirare gick till Eric som äntligen hittade nätet igen! Senior Herr 12 maj 0kommentarer