• Serieseger!

I lördags spelade vi den femtonde omgången i Pojkar Röd serie 1. Här nedan är en sammanfattning över matchen. FAGERHULT HABO IB - SKARA IBK 16-2 (4-1, 7-1, 5-0) Matcherna mot Skara brukar alltid vara jämna och välspelade. I den här matchen hade vi äntligen full trupp igen, alla var friska och hela. Det var verkligen längesedan. Skara däremot saknade flera tongivande spelare p.g.a. skador och sjukdomar. Detta kom att spegla matchbilden totalt. I den första perioden orkade våra gäster stå emot relativt bra men i den andra och tredje rullade bollarna in. All heder åt Skara för att de genomförde matchen trots de svåra förutsättningarna. Efter denna seger står det nu klart att vi vunnit serien. Grabbarna har stått för ett fint seriespel med väldigt få dippar. Stabilt och underhållande spel under hela seriespelet. Nu siktar vi på att vinna de cuper som återstår innan denna säsong är över. Närmast väntar Fair Play Cup i Jönköping 22-24 mars. Sedan avslutar vi säsongen med Floorball Games i Linköping 19-21 april. Matchhändelser: Period 1 00.35 1-0 Wille Johansson(Max Wulff) 05.34 2-0 Edwin Crona(Axel Wikström) 06.42 3-0 Elias Crona(Max Wulff) 09.07 4-0 Edwin Crona(Wille Johansson) 13.35 4-1 Louie Nyman(Truls Persson) ____________________ Period 2 03.48 2 min utv Skara(Melvin Svensson) 05.10 5-1 Carl Boqvist(Elias Crona) 05.51 6-1 Edwin Crona(Axel Wikström) 09.47 7-1 Gustav Johansson Andersson(Elias Crona) 13.53 7-2 Louie Nyman 16.24 8-2 Edwin Crona 17.10 9-2 Edwin Crona(Axel Wikström) 19.18 10-2 Elia Crona(Gustav Johansson Andersson) 19.59 11-2 Edwin Crona _________________________ Period 3 00.17 2 min utv Skara (Kjäll Knutsson) 02.12 12-2 Robin Hedlund(Edwin Crona) 05.36 13-2 Elias Crona(Gustav Johansson Andersson) 12.21 14-2 Robin Hedlund(Elias Malmborg) 15.43 15-2 Max Wulff(Wille Johansson) 18.01 16-2 Elias Crona(Robin Hedlund) HJ17/U16 18 mar 1kommentar
  • Tre poäng mot Sandared

I söndags spelade vi den trettonde omgången i Pojkar Röd serie 1. Här nedan är en sammanfattning över matchen. FAGERHULT HABO IB - SANDAREDS IBS 9-3 (2-0, 4-1, 3-2) Våra gäster står upp bra i den första perioden. Håller ihop laget och spelar aggresivt utan att för den delen spela fult. De alternerar hög press med lågt samlat försvar. Vi spelar stabilt och rullar bollen bra och går till periodpaus med en rättvis tvåmålsledning. I den andra perioden skapar vi fler klara chanser. Bolltempot höjs och Sandared har svårt att freda sitt mål. En mycket bra mittperiod som ger oss en klar ledning in till den tredje och sista perioden. Matchen känns avgjord och vi går ned lite i tempo. All heder till Sandared som krigar på i 60 minuter. Vi vinner matchen med 9-3 och leder nu serien med 8 poäng före Vänersborg. (med en match mer spelad) Matchhändelser: Period 1 01.37 1-0 Robin Hedlund(Elias Crona) 11.52 2 min utv Sandared(Emre Seger) 12.09 2-0 Wille Johansson(Carl Boqvist) ____________________ Period 2 08.18 3-0 Axel Wikström(Wille Johansson) 11.09 4-0 Gustav Johansson Andersson 12.05 4-1 Emre Seger(Viktor Manfredsson) 17.53 5-1 Robin Hedlund(Axel Wikström) 19.33 6-1 Elias Crona _________________________ Period 3 02.36 7-1 Gustav Johansson Andersson(Robin Hedlund) 03.25 7-2 Emil Backlund(Fabian Israelsson) 06.13 8-2 Gustav Johansson Andersson(Max Wulff) 09.57 9-2 Hugo Hillerström(Alfred Tejfors Nadarevic) 16.37 9-3 Max Olofsson(Nils Rosengren) HJ17/U16 4 mar 0kommentarer
  • Seriespelets första förlust

I lördags spelade vi den tolvte omgången i Pojkar Röd serie 1. Här nedan är en sammanfattning över matchen. FAGERHULT HABO IB - IBK VÄNERSBORG 4-7 (1-2, 1-3, 2-2) En dålig start mot ett formstarkt Vänersborg blev för mycket denna förmiddag. De var hetare och mer beslutsamma den första halvan av matchen. Med ett underläge på 1-5 halvvägs in i mittperioden kändes det väldigt jobbigt. Men vi höjer oss och når nästan hela vägen tillbaka efter tre raka reduceringsmål. Trots massivt tryck så lyckas vi inte få in kvitteringsmålet. Istället gör våra gäster både 4-6 och 4-7 i matchens sista minuter. Tråkigt med förlust men våra gäster var heta idag, En välförtjänt seger för Vänersborg. Matchhändelser: Period 1 00.19 0-1 Elias Berg 04.28 1-1 Oscar Krantz 14.59 2 min utv Fagerhult(Viggo Darmark Löfstedt) 15.40 1-2 Elias Andersson Catterall(Fabian Asp) ____________________ Period 2 01.42 1-3 Elias Andersson Catterall(Liam Klinth) 06.55 1-4 Elias Berg(Fabian Asp) 07.43 1-5 Elias Andersson Catterall(Elias Werner) 08.30 2 min utv Fagerhult(Edwin Crona) 10.18 2 min utv Vänersborg(Elias Andersson Catterall) 10.18 2 min utv Fagerhult (Oscar Krantz) 12.23 2-5 Robin Hedlund(Elias Crona) 13.47 2 min utv Vänersborg(Viktor Svenningsson) _________________________ Period 3 07.59 3-5 Max Wulff(Elias Crona) 11.04 4-5 Max Wulff(Oscar Krantz) 18.30 4-6 Elias Andersson Catterall(Gustav Funck) 19.35 4-7 Fabian Asp(Elias Berg) HJ17/U16 4 mar 0kommentarer