• Referat: Södra Sandby IF - Köpingebro IF

Södra Sandby - Köpingebro IF 4-2 Så var det dags för sista matchen med gänget. Väldigt väldigt känsloladdat blev hela dagen. Redan när jag vaknade tidigt på morgonen var det något som inte stämde.... Sedan bröt man ihop i bilen på väg till matchen så att Ann-Louise trodde att jag hade fått en hjärtinfarkt eller något i den stilen.... Så det var inte en perfekt uppladdning inför match. Men vad kan man göra efter alla dessa år med dessa fantastiska tjejer. Det är också hemmalaget som tar ledningen med 1-0. Men tjejerna kommer alltid igen. Så även denna gång. På en pass från Linnéa kommer Emma igenom och kan kvittera hemmalagets ledning. Vi kommer inte riktigt in i matchen. Det är för långt mellan mittfältet och anfallarna. Så med 1-1 i halvlek så går tjejerna in i andra halvlek för att kämpa. Vi tar också ledningen i andra halvlek. 2-1 målet kommer sig att Emma tar ett skott som dimper ner till en fristående Rebecka (F99) som bara skickar in bollen i mål. Men hemmalaget kommer igen starkt. Vi får dessutom först Moa Olsson utvisad i fem minuter för något vi ledare inte uppfattade. Sedan blir Linnéa (Vår mest varnade spelare genom tiderna 2 gula kort) utvisad efter en märklig situation där en av hemmalagets spelare låser bollen liggandes mellan sina ben. Vad som händer där vet nog bara domaren som delar ut det gula kortet. Sedan dundrar hemmalaget in 2-2, 3-2 och 4-2. Med det slutresultatet så slutar vi tvåa i F15 höstserien. Så vi passar på att gratulera LB 07 till segern i serien. Många täta och jämna matcher under hösten. Så med facit i hand så kanske det hade gått annorlunda om det inte varit så känsloladdat innan match. Men motståndarna utnyttjade vinden bra och vi fick se tre riktiga smällkarameller. Med andra ord tack för den här tiden tjejer. Lycka till med allt vad ni nu tar er för i framtiden. Men framför allt lycka till i era fortsatta karriärer som fotbollsspelare. Vi vill samtidigt passa på att tacka alla som stött och följt oss och era tjejer genom alla dessa år. Tänk så mycket ni har fått uppleva genom dessa fantastiska tjejer. Tack till er alla för de fina presenter vi mottog idag samt de jättefina blommorna. Själva matcherna kommer vi inte att sakna på samma sätt som vi kommer att sakna träningarna med tjejerna, cuperna vi varit iväg på, våra läger... Men framför allt alla dessa skratt, tårar, leenden, glädje....... Vi kommer att återkomma med tid och plats för vår avslutningsfest. Så håll koll på hemsidan tjejer eller så hörs vi genom djungeltelegrafen. Tack //Peter Ann-louise Anna-Lena James Målskyttar och Assister 1-1 Emma A Assist Linnea 1-2 Rebecka Assist Emma A F-96 8 okt 2011 0kommentarer
  • FINALMATCH!!!!!

TAGGA....TAGGA....TAGGA.... Snart spelar vi vår sista match i serien. Det är 150% som gäller från samtliga, vinst idag betyder GULD i SV A. Ha med någon energipåfyllning till matchen, det gäller samtliga!!!! LYCKA TILL. Körschema till dagens match: EMMA - LINNÉA ANN-LOUISE - HANNA - REBECCA - ANTONIA HANNAH - JESSICA - STUHR FELICIA - SOFIA ANNA-LENA - STINA - MATHILDA NELLIE ERICA KÖR DIREKT JAMES - HEIDI - PETER MOA? F-96 8 okt 2011 0kommentarer
  • SISTA TRÄNINGARNA MED F15.

Denna veckan blir de tre sista träningarna tillsammans. Ni är sen allesammans damspelare. Det känns vemodigt att behöva lämna er:( Det har varit fantastiskt kul genom alla åren att fått träna er. Ni är en härlig grupp som utvecklas till bra fotbollsspelare. Som Madde sa är ni bra skolade med bra fotbolls kunskaper. Fortsätt att träna på allt ni lärt er:):) det är viktigt att bibehålla allt. Men innan jag fortsätter och blir sentimental så har vi faktiskt först en serie som vi ska kämpa för att VINNA!!! Sista matchen är på lördag borta mot S.Sandby. Vi kommer ha en avslutningsfest lite längre fram, mer info. om detta kommer. F-96 3 okt 2011 0kommentarer