Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om KFUM Uppsala Basket F-07 Panthers

Följ

F-07 Panthers

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
KFUM Uppsala Basket
Basket
F-07 Panthers

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 22 maj Susanna Sköldestedt

  Greta ska inte gå.

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 maj Petter

  Vi kunde inte vecka 25, Ebba anmäld vecka 26. Någon mer som är anmäld? Tror Ines skulle gå sista veckan innan skolstart och Ellen eventuellt v25.

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 maj Rianne Waninge

  Hej! Är det nån som ska gå på basketläger v.25? Kommer anmäla Ebba (ej måndag då är vi bortresta). Hon kan inte de andra veckorna.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 maj Sofia Ingvarson

  Måste ha läst dina tankar Petter 😃 Såg ditt utskick precis efter jag skrev här.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 maj Sofia Ingvarson

  Hej! Tänkte höra om det är någon som tänker gå på avslutningen 14/5 och i så fall om det går att bestämma en plats där man kan ses så Ines vet var hon ska gå.

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 apr Petter Andreasson

  Stort tack till er tjejer som hade fantastisk inställning och spelade jättebra i helgen! Jättekul att se hur mycket ni utvecklats under säsongen! Tack till alla föräldrar som hejat och stöttat oss alla matcher, extra tack till Lone för all support!

  Officiellt avslutar vi säsongen nu då det är mycket krockar med andra aktiviteter nu när vi går in i maj och inte har så många spelare kvar på träningarna. Jag kommer meddela de tillfällen då vi kör träningar, när jag vet att det inte krockar för mycket med annat.

  AVSLUTNING för klubben i Rosendal (SEB Usif Arena) måndag den 14 maj kl 18. Hoppas alla kan komma, där blir det litet prisutdelning och tävlingar!

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 apr Lone Legue

  Hej alla spelare, Tack för att jag fick vara med er i helgen. Ni är ett fantastiskt team! Bra jobb, bra kompisar och lagspelare. Snyggt och toppenfint spelat! Jag har lagt upp några bilder men med dålig upplösning. Fixar det senare. Sov gott i egen säng inatt. Det ska jag göra :-) /Lone (Rebeckas mamma)

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 apr Susanna Sköldestedt

  Ja tack! Greta var supernöjd 😊

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 apr Maria Bendixen

  Tack Petter och ni andra föräldrar som varit med i Eskilstuna och ordnat det så bra för tjejerna. Jag har fått hem en överlycklig Freja som verkar ha haft det jätteroligt i helgen.

  Har ni kommit överens om hur mycket bensinpengar vi som inte skjutsat är skyldiga er som kört?

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 apr Petter Andreasson

  Vi har inte så mycket släkt, men vi har släckt i alla fall :-)

  Rapportera

  Rapportera