Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Åkersberga IBF F-06

Följ

F-06

Följ oss för uppdateringar
Följ
Åkersberga IBF
Innebandy
F-06

Kontaktinformation

Namn Åkersberga IBF
E-post info@akersbergaibf.se
Orgnr 802454-9597

Om Åkersberga IBF F-06

Vi är ett flickor 06 lag som består av spelare finner en stor glädje i att spela innebandy. Vårt lag startades upp i början på säsongen 2015/2016 och vi valde att spela på grön nivå och knatteliga för att ge våra nyblivna innebandyspelare en chans att vänja sig vid klubba och boll innan det var dags att ge sig ut på stor plan. Säsongen 2016/2017 så spelade vi första säsongen på stor plan och det i Blå LättSvår. Säsongen började lite tyngre med en del förluster. Men vartefter säsongen led så har även utvecklingen hos tjejerna gått framåt kraftigt och vi avslutade säsongen mycket starkt. Säsongen 2017/2018 Så spelade vi med två lag i Blå Medel enligt förbundets rekommendation. Detta efter att vi gjort en ganska bra säsong i Blå LättSvår. Säsongen gick över förväntan och tjejerna har haft en fantastiskt fin utveckling. Säsongen 2018/2019 så spelade vi med två lag varav ett i Blå MedelSvår samt ett i Blå Svår. Säsongen gick jättebra och vi fick massor av rolig innebandy och jättefin utveckling hos alla tjejerna både som individer och spelare.

Inför säsongen 2019/2020 så tar vi klivet upp på röd nivå i enlighet med SIU-modellen. Där kommer vi spela med två lag i seriespel i Röd MedelLätt vilket är den naturliga instegsserien för 06:or som går upp i röd nivå.

Det är ett härligt gäng tjejer som verkar älska att spela innebandy och nya tjejer som tillkommit under säsongen har kommit in i gruppen väldigt bra.

I dagsläget så tränas och leds laget av Bosse, Kim, och Fredrik med en hel del stöd från flertal föräldrar också. Gruppen har utvecklat en väldigt fin laganda och sammanhållning och denna kommer vi jobba med att fortsätta utveckla in i nästa säsong.

Är du eller din dotter intresserad av att börja spela? Hör av dig till Kim Sillerbacke(kim.sillerbacke@akersbergaibf.se).

Vi hoppas på att det kommer bli många år med innebandy framöver.