• Premiärvinst för GP

GP började säsongens div 2 med vinst mot Skogås HK i Ellfolk Arena. Det var dock gästerna som började starkast och gick tidigt upp i en 0–2 ledning. Men efter att GP ökade farten så var man ifatt vid 8:53 och resultatet var 3–3 på tavlan. GP fortsatte sedan med ett bra tryck och efter 19:45 spelade så leder man med klara 10–6. Resultatet skrevs i halvtid till 15–11 till GP:s favör. Andra halvlek startade som den första slutade och GP kunde rinna iväg till ledning med 22–15 efter 45 minuters spel. Man började känna sig lunga och slappnade av en del vilket gjorde att man bjöd in Skogås i matchen igen. Skogås knaprade in mål för mål medan GP drog på sig lite utvisningar. Vid ca 57 minuter spel var Skogås ikapp och 25–25 var ett faktum. GP kunde sedan vinna matchen med två straffmål genom lagkapten Gustaf Lindström under de sista lite nervösa minuterna. GP gick alltså segrande med 27–25 i premiären. Målskyttar: Noel Gustavsson 6, Gustaf Lindström 4, Theo Johansson 3, Hampus Sällström 3, Max Jensen 3, Viktor Petterson Cypriansen 3, Jonatan Järvinen 2, Filip Riedl 1, Casper Sällström 1 Matchens gigant: Sebastian Westerlund HK GP/Herrar J 2 okt 2021 0kommentarer
  • Herrjuniorerna vidare till steg 3

Herrjuniorerna var i Enköping och spelade USM i helgen. Lördagen började lite trevande och man låg under med 4–0 mot Sollentuna efter 7 minuter. Sedan så ökade Guif takten och gjorde 9 raka mål. Matchen slutade med vinst 22–16 men de flesta i laget var inte nöjda med prestationen. Under söndagen möte man Cliff och Enköping. Matchen mot Cliff slutade med Guif vinst 28–9 och där var det aldrig något snack om vem som ville vinna. Man avslutade mot ett talangfullt Enköping som hade stor publikstöd denna söndagseftermiddag. matchen var jämn hela vägen och lagen bytte ledning med varandra. När två minuter återstod av matchen så lyckades Guif få till en tvåmålsledning som man lyckades förvalta och kunde vinna med 25-23. Guif befäste därav förstaplatsen i gruppen och är nu vidare till steg 3. HK GP/Herrar J 27 sep 2021 0kommentarer
  • USM steg 1 för Juniorerna

Till helgen drar äntligen USM steg 1 igång. Killarna åker till Enköping för att möta just Enköpings HF, Sollentuna HK och HK Cliff i P-18 klassen. Speltider: Lördag 25 september Sollentuna HK Eskilstuna Guif IF kl. 14:00 Söndag 26 september Eskilstuna Guif IF HK Cliff kl. 11:30 Enköpings HF Eskilstuna Guif IF kl. 16:00 Matcherna kommer att sändas på Solidsport Nu kör vi!!! HK GP/Herrar J 21 sep 2021 3kommentarer
  • Klubbteamet Cup

Imorgon fredag går HK GP in i Klubbteamet Cup i Örebro som är en försäsongsturnering. GP möter IF Hellton från Karlstad i första matchen kl. 20:00 Man spelar sedan två matcher under lördagen mot Huddinge HK kl. 15:00 och Täby HBK kl. 19:00. Laget avslutar sedan med 3 placeringsmatcher under söndagen. Tyvärr tillåts ingen publik under denna Cup, men man kan se den på SolidSport där man kan köpa per match 59 kr eller betala 249 kr för hela cupen. HK GP/Herrar J 2 sep 2021 0kommentarer