5 september 2020
13:00

Team Södermöre

Referat: Emmaboda IS - Team Södermöre

Vi spelade mot Södermöre i lördags, där gjorde vi återigen en väldigt bra insats där vi höll ett högt bolltempo under hela matchen vilket till slut gav oss en betryggande seger med hela 11-0.

Vi gjorde mål redan i första minuten vilket nog hjälpte oss att vara lugna och vi kunde då lägga fokus på det vi vill contrentera oss på, vårt egna spel. Vi hade redan från start en väldigt bra inställning, jag vet inte hur många anfall vi hade under dem första 15 min när jag tittade på matchen i efterhand, och vi hade väldigt många bra lösningar i vårt offensiva spel.

Vi ledde med 3-0 i paus, vilket bevisar att vi verkligen gick för det hela matchen utan att slå av på takten, det är imponerande. Sen rullar vi runt och testar lite olika uppställningar men det hindrar inte oss från att trycka på framåt under hela matchen.

Målen gjordes denna gång av: Emelie Z 4, Ellinor Z 3 (1 klassas som självmål, men jag ger det till hörnläggaren!), Sandra B 2, Shaida D 2.

Denna gång var det väl ingen som stack ut enligt mig, däremot så var det väldigt många som var bra, så vi ger en extra fång rosor till alla 14 som spelade.

Nu har vi 4 matcher kvar, närmast väntar bortamatch mot Lindsdal på fredag.