• Äntligen kom hemmasegern!!

Äntligen kom första hemmasegern för säsongen! Den kom i derbymatchen mot @hultsfredhfherr! Första halvlek var en jämn halvlek där vi brände lite för mycket lägen framåt och Hultsfred tog vara på sina lägen. Halvtidsresultatet skrevs till 16-15. Andra halvlek startade vi i ett högt tempo och fick träff bakåt som generade i enkla mål framåt i både första och andrafas. Slutresultatet skrevs tillslut till 36-26. In och läs mer om matchen i @smalandstidningen reportage👍? Eksjö BK Herr 12 nov 2023 0kommentarer
  • Ännu en bortaseger

Riktigt go bortaseger mot Enköpings HS. Vi startar matchen starkt och går till ledning med några bollar. Men Enköping krigar sig tillbaka. När vi gick till halvtidsvila ledde vi med 16-15. Andra halvlek får vi lite bättre träff bakåt och vågar kontra och trycka i anfallsspelet! Slutresultatet skrevs till 35-29 till oss 💪💚 Hela laget ska ha stort plus för en riktig krigarinsats men ett litet extra plus till vår målvakt Niklas Åman som blev utsedd till matchens lirare och fick även göra 2 mål 👏 Eksjö BK Herr 4 nov 2023 0kommentarer
  • Tredje raka förlusten på hemmaplan

Tyvärr blir det ännu en nattsvart match på hemmaplan. Vi är med någorlunda i första halvlek och ligger under med 20-16 i halvtid. Men sen kommer hemmaspöket fram större än någonsin i andra halvlek. Vi tappar helt vår spelidé och energi att kriga för varandra. Samtidigt som motståndet @mantorphandboll_herr gör det väldigt bra och straffar oss ordentligt i många lägen. Vi gratulerar dem till 2 poäng. Ännu en gång vill vi rikta ett stort tack till vår kära hemmapublik. Ni förtjänar bättre handboll än de här från oss! Vi kommer göra allt för att komma tillbaka starkare och bättre! 💚💚💚 Eksjö BK Herr 29 okt 2023 0kommentarer
  • Hemmamatch!!

På söndag är det dags för hemmamatch igen! Vi kommer från en seger förra helgen borta mot Norrköpings HK plus en bra träningsvecka! Nu vill vi visa vår hemmapublik att vi kan spela fartfylld och rolig handboll på hemmaplan också. Så varmt välkomna på söndag till Olsbergs arena och heja fram oss till seger 👏👏💚💚💚 Eksjö BK Herr 27 okt 2023 0kommentarer
  • ÄNTLIGEN SEGER!!

Efter förra helgens plattmatch hemma där vi inte springer och trycker för fem öre. Kommer ÄNTLIGEN!! Äntligen den första segern för säsongen! Och den kommer borta mot Norrköpings HK. Vi gör en fantastisk krigarinsats från hela laget. Tyvärr drabbas vi av extremt mycket utvisningar (20 minuter med 1 man mindre mot Norrköpings 6 minuter). Men vi fortsätter krigar och ger oss inte. Matchens lirare Joel Ahnstedt lyckas gör sitt 12e mål för matchen och sätter 30-29 med 10 sekunder kvar. Vi tackar @norrkopingshksenior för en bra handbollsmatch och önskar dem lycka till framöver under säsongen. 👏💚 Helgen som kommer möter vi Mantorp på hemmaplan söndag klockan 16:00 VÄLKOMNA 💚 Eksjö BK Herr 23 okt 2023 0kommentarer