• Joyna

Nu får våra lag möjlighet att sälja Folkspels nya lott, en prenumeratio som kostar 160:- per lott och månad. Intjäningen under 2024 går direkt in i lagkassan, 50:- per lott och månad. In och registrera er på länken, och sälj lotter till nära och kära, eller kanske bara köp en själv. https://l.folkspel.se/9dYYOs?InviteId=f179e4e8-7beb-ee11-844c-005056809ebc P11 29 mar 0kommentarer
  • Träningsmatch

Tjenare allihopa!!! I dagens träningsmatch mötte vi IFK Valla på Tjörn. Ett glatt gäng startade första 25 minutrarna med mål och det stod 1-0. I andra halvlek blev det 0-0 och sista matchen blev det 3 mål. Resultatet slutade därmed 4-0. Målvakten kämpade på bra idag och stoppade många målförsök. Grabbarna börjar förstå att passningar är det som gäller och det blir mindre solospel. Även konditionen bland grabbarna börjar nu bli bättre och bättre och de har mer ork att springa och slutföra matcherna på topp. Dagens nykomling var Jorik som spelade sin första match med P11, ett mål gjorde han, dock så var det offside och räknades inte men bra kämpat! Nu tar vi lite vila med matcherna och satsar på träningarna för att spela tufft på cupen i Mölndal 6-7 april. P11 23 mar 1kommentar