2-1 Husse (Gio)
3-2 Martinsson (Feffe)
4-3 Matte (Husse)
5-4 Matte (Straff)

Dagens andra match spelades mot Garphyttans IF. Underläge för ESK med 0-1 i paus. Här hade vi 3st avb. och Matte K hade extra spring i benen idag då han spelade 90min back i första och topp i andra matchens slutskede. Fem mål av ESK i andra halvlek framåt är förstås o.k. Då skall man också lägga till Martinssons "bicicleta" klockrent i ribban,hade varit för bra om den gått in. Ett mål blev det för Martinsson idag som senast spelade med oss då vi vann sexan för två år sen. Har dock tillhört oss hela tiden men innebandyn har varit prio 1 de senaste säsongerna. Får se nu under våren hur mycket fotboll det kan bli. Mattes mål direkt på avspark är också värt att omnämnas. ESK ökade på sin ledning nästan direkt som GIF hade gjort sitt mål och fick jaga ständigt under andra halvlek. Denna match går plusbetygen till Husse & nyss nämnde Martinsson. Tack också till f.d U-målvakts mackan som ställde upp som Mv i denna match då våra är skadade.

lör 13 apr 2013, 15:00 Ervalla SK - Garphyttans IF 1 - 3
tor 24 sep 2020, 17:40 Garphyttans IF - Ervalla SK 7 - 1