Igår genomförde vi en härlig träning på Rosenhill med 10 tjejer. Bra fart och glada skratt precis som vanligt. Nu laddar vi för seriematch på söndag borta mot Hällesåker. Väl mött! Mikael 7-manna Damer 7 sep 2022 0kommentarer
  • Vi är igång igen!

Under onsdagskvällen drog vi igång träningen igen efter ett långt sommaruppehåll. Skall bli riktigt härligt att komma igång med matcherna snart igen. Vi kör! #skottikryssen 7-manna Damer 17 aug 2022 0kommentarer
  • Seger i våravslutningen!

Det blev en härlig seger igår hemma på Rosenhill då vi vände underläge 0-2 till seger med 3-2 mot gästande Låtta Marta IF. En mycket bra genomförd match där vi aldrig slutade att jobba och tillslut tryckte på så mycket att målen nästan var tvungna att komma - en gedigen insats från alla tjejerna. Nu går vi till sommarvila - en vila vi behöver då det har varit väldigt mycket skador under våren och vi ser nu fram emot att ha alla tillbaka när vi startar upp hösten i mitten på augusti. ha en härlig sommar! Mikael 7-manna Damer 20 jun 2022 0kommentarer
  • Seger mot Landvetter

Igår blev det seger hemma på Rosenhill då Landvetter gästade. Efter 0-0 i halvtid och väldiga försök att göra mål fick vi äntligen hål på gästerna under den andra halvleken. Stabilt bakåt men det lossnade inte riktigt i det offensiva spelet. Vi är glada och nöjda med tre poäng och riktigar även ett tack till Linnéa och Alva från Flickor 07 som var med och självklart vår klippa i målet i Wilma. Trevlig helg! Mikael 7-manna Damer 3 jun 2022 0kommentarer
  • Kryss borta mot Zenith

Vi genomför en mycket bra match borta mot Zenith och har full kontroll under den första halvleken där vi också leder med 2-0 efter 30 minuter. I början på den andra nickar Zenith in en hörna och har även turen då ett inlägg seglar in i mål via bortre stolpen. Vi tar återigen ledningen efter ett mönsteranfall men lyckas inte knyta ihop säcken och blir lite övermodiga och spelar på för små marginaler när det återstår två minuter och Zenith lyckas kvittera. Efteråt kändes det som vi gav bort två poäng i onödan, men spelet och jobbet på planen skall vi vara nöjda med. Nya ta nästa match! Mikael 7-manna Damer 23 maj 2022 0kommentarer