• Tredje raka förlusten

Tung förlust i dagens hemmamatch. Vi gör en för dålig första halvlek och vaknar till alldeles för sent för att kunna vända matchen till seger.. Ännu en gång vill vi tacka all publik som stöttade oss under hela matchen!! Ni är guld värda 🌟🌟🌟 Vi tar nya tag nästa vecka och kommer tillbaka bättre och starkare 💪💚 In och läs @smalandstidningen reportage om matchen 📰 Eksjö BK Herr 15 okt 2023 0kommentarer
  • Tyvärr förlust i hemmapremiären

Tyvärr blir de förlust mot ett väldigt bra och skolat LIF blå (Lindesbergs farmarlag). Vi var inte alls med i första halvlek och ger dem ett för stort försprång. Vi tar nya nästa vecka och laddar om batterierna för ny match. Stort tack till all publik som kom och hejade fram oss. 👏💚 In och läs om matchen på Smålandstidningen ? Eksjö BK Herr 1 okt 2023 0kommentarer
  • In och läs!

Igår var smålandstidningen nere och pratade med våra kaptener Joel Ahnstedt och Emil Ljungberg. In och läs artikeln på smålandstidningen. 💚💚💚 Eksjö BK Herr 27 sep 2023 0kommentarer
  • Teambuildingsdag

Igår (lördag) hade vi teambuildingsdag. Vi Startade dagen med träning. Efter det gick vi en promenad till stan för att äta lunch tillsammans innan det va dags för match mot Kalmar. Där blev det seger med 37-26. På kvällen var det 10-kamp! Med massa olika tävlingar! En väldigt lyckad dag! Vi ska försöka bli bättre på uppdatera oss här på laget.se och inte bara på våra sociala medier. Men följ oss gärna på instagram och Facebook. Om 1 vecka söndagen den 1 oktober klockan 16:00 är det seriepremiär hemma mot Lindesbergs farmarlag LIF blå. Varmt välkomna 💚 Eksjö BK Herr 24 sep 2023 1kommentar
  • Seger hemma mot LIF blå 💚

Härlig seger med 36-26 på hemmaplan mot Lindesbergs farmarlag LIF blå idag. Ännu en stabil laginsats av hela laget där bra försvar och målvaktspel va grunden till segern. In och läs mer om matchen på www.smalandstidningen.se och tack Oskar Mörnefält för reportaget och bilderna. Vill ännu en gång rikta ett STORT tack till all publik som va på plats och heja fram oss 👏💚💚💚 Eksjö BK Herr 30 okt 2022 0kommentarer