• 2020 tabell publicerad!!

Div 1 vänster, div 2 höger U19 10 feb 2020 0kommentarer
  • Sista träningsmatch--VINST!!

Vi mötte Kungsängens IF och ett tufft mostånd idag. 0-0 vid halvlek, men snart därefter gör KIF första målet. Vi lyckas kvittera men sen blir det straff och de sätter ett mål till. Matchen pendla i 15 minuter, och vi har ett par chanser, men inget händer tills vår samspel äntligen löner sig. Snart är det 2-2, sedan 3 sedan 4-2. Vi kommer igång som bara vi kan och lämna det andra laget långt bakom oss. Ett lag som ska spela i kval-serien, ett lag som spela tuff, fin snabb fotboll, de har inte en chans till slut. Kan kanppt vänta till 2020!! U19 1 dec 2019 1kommentar
  • Träningen fortsätter!

Inte ofta man har lyx att spela 11-manna matcher vid varje träningstillfälle men så har det varit de senaste 2 veckor. Idag var ingen annorlunda. Fin och kompakt spel från båda lagen, massor bra avslut, fantastiska räddningar, otroliga vändningar, underbara löpningar, kanon försvar! Mycket roligare kan man knappt ha på en höstig lördag eftermiddag! U19 23 nov 2019 0kommentarer
  • Referat: Essinge IK - FOC Farsta