• Hemmavinst för Sundborn/Enviken

Flickor Röd spelade under söndagseftermiddagen match mot Gagnef i Envikens Sporthall. Sundborn/Enviken lyckas vinna med 3-1 och vi hejjar förstås på alla röda. Särskilt kul är det dock med dessa 4 tjejer (Bild) som är Envikstjejer och förstärkte laget idag. Från vänster Ida, Tove, Maja, Julia Damlaget 9 feb 2020 0kommentarer
  • EIF-Mora

Vi spelar den första perioden utan att kämpa vi är tvåa på alla bollar och vi gör det otroligt lätt för motståndarna. Efter första ligger vi under med 0-2. Andra perioden kommer vi ut med en bättre inställning vi plockar bort Mora och reducerar rättvist till 1-2. I slutet av perioden kommer Mora tillbaka och till slut får Alva kapitulera efter flera riktigt bra räddningar. Perioden slutar 1-1 och totalt 1-3. I tredje får Mora utvisning efter ca 3 minuter som du reder ut. I sjätte minuten gör Nike sitt andra mål som är en kopia på det första med skott i bortre.I sjunde minuter kvitterar Karlijn 3-3! I nionde minuten trycker Tove in 4-3 efter en massiv press från Mora. Mora pressar på för en kvittering.och i 14:e minuten kommer 4-4 efter misstänkt hög klubba. Mira gör mål efter 19.01 och det är 4-5.som också blir slutresultat. En jämn och bra match där Mora ville vinna lite mer än vi. Damlaget 7 dec 2019 1kommentar
  • Bortamatch mot Älvdalen

Ett gäng taggade tjejer sluter upp i ett vintrigt Älvdalen. Första matchen på hemmaplan slutade 2-1 till oss. Första perioden börjar som vanligt lite trevande men efter 4.21 gör Elina 1-0 efter pass från Kine. Efter 12.54 kvitterar Älvdalen på en retur som vi inte är först på. 2-1 efter 17 minuter av Borgström efter etablerat spel i anfallszon. Pass Kine igen. 3-1 efter 19 minuter av Elina som vaskar fram en chans från ingenstans! Andra perioden börjar som den första slutar vi är först på de flesta bollarna! 3-2 efter 3.55 efter utvisning på felaktigt avstånd och sedan lyckas vi inte få till en mur vilket gör att Älvdalen enkelt kan skjuta in bollen i mål. 4-2 efter 4.10 mål av Ida efter ett fint dragskott i bortere. Tredje perioden börjar med knäkänning på Kine och Elina som gör att vi går ner på folk. En period med chanser åt båda håll - Alva gör flera bra räddningar! Tredje perioden blir mållös och vi vinner matchen rättvist med 4-2. Bra krigat tjejer! Damlaget 1 dec 2019 1kommentar