• Försäsongen 18/19

Herrlaget började med att spela träningsmatch mot Hälsinggårdens AIK där herrarna drog längsta strået och vann med 4-1. Matchen började oroligt med efter en periods spelande så tog dom tag i taktpinnen och med ett grymt försvar och boxplay kunde Enviken hålla tätt efter ett insläppt mål i första perioden samtidigt som dom producerade framåt. Herrlaget har även deltagit i Senior DM där matcherna som spelades var 2x15 minuter långa. Gruppspel tre matcher sen eventuellt slutspel väntade. Enviken åkte in med inställningen att göra så gott man kan med dom få nspelare man hade men viktigaste var att få lite fler matchminuter i benen innan seriepremiär. Resultat i DM Gruppspel: Envikens IF 7 - 1 Nås IF Insjöns BK 0 - 4 Envikens IF Envikens IF 1- 1 IBF Hedemora Kvartsfinal: IBF Gagnef 4 - 0 Envikens IF Och nu är försäsongen äntligen över. Ikväll vankas det seriepremiär borta mot Hofors kl 19:00 i Hoforshallen. A-lag Herrar 5 okt 2018 0kommentarer