• Referat: Vallens IF - Eds FF

En lång och tung kväll. Det blev först en lång och lite stressig resa ner till Stora Höga. När matchen sedan börjande var vi inte riktigt med. Vallen gjorde 2 snabba mål i starten och sedan var det konstant uppförsbacke. Vi saknade llite spelare men hade fullt manskap med oss. Detta med bortamatcher och konstgräs verkar inte vara vår grej. Vi får inte riktigt till det och så sitter det nog en hel del i huvudet på killarna. Vi har svårt med första tillslaget på bollen och passningarna är inte exakta nog. Det kändes ett tag igår som om alla studsar hamnade hos Vallen och att de vann alla 50/50 bollar. Vi var inte riktigt på tårna framför allt inte i huvudet och då känns det som allt stutsar fel. Sedan spelade motståndarna en effektiv fotboll och sprang mer än oss som lag. Första halvlek är ändå helt ok vi var en hel del av spelet och några heta chanser bla ett skott i kryssribban av Henrik. Mål här och matchen hade kanske sett anorlunda ut. Efter paus tappar vi lite mer och Vallen vinner till slut rättvist med 4-0. Vi har några chanser som vi inte tar vara på men det har även Vallen. Det kändes ganska uppgivet både på plan o på bänken speciellt om man som jag aldrig kan lära sig att bli en god förlorare!. Några killar tex Gustav K, Andreas A, Casper o ev någon mer får godkänt för sitt arbetet och resten kan betydlig mer det vet jag. P-98 17 sep 2014 0kommentarer
  • Referat: Eds FF - Grohed IF/LSK

Förlust med 1-2 hemma mot Grohed/LSK i en helt ok match där vi av olika anledningar saknade lite folk och några spelade halvskadade/sjuka. Vi siktade på att vara obesegrade på hemmaplan av var ett ribbskott, när det var några minuter kvar, från att lyckas. Det var lite surt men vi genomförde matchen på ett bra sätt mot en bra motståndare som slåss om seriesegern. Vi tog ledningen med 1-0 genom John A och hade några bra läge till i första halvlek. Motståndarna vände med 2 snabba mål i början av andra då de hade en bra period. De hade även två ramträffar i detta läge. Vi kom igen bra på slutet och pressade på för 2-2 och det var nära att det lyckades. Det har varit en tuff belastning för killarna och det märks då många är slitna. William Skarström gjorde en riktigt bra match och även William Sv fick till det bra. I övrigt var det en helt ok laginsats. P-98 17 sep 2014 0kommentarer
  • Referat: Eds FF - Stenungsund IF

Vinst med 3-2 hemma mot Stenungsund. Vi gör en kanon match och vinner ganska rättvist till slut. Smolken i bägaren är att Oskar blir borta länge med en axelskada och att Adam J drar på sig ett 3:e kort och är avstängd nästa match. Vi krigar hela matchen och visar att det är svårt att komma till Bergslätt och hämta enkla poäng. Redan efter 1 min har Oskar ett friläge som så när ger oss ledning och för en gång skull är vi med från början. Hugo gör 1-0 på ett slumpskott efter en kvart. För en gång skull får vi ett skitmål med oss. Stenungsund gör 1-1 men det känns ändå stabilt. Adam J har ett långskott i stolpen innan han får dra in en frispark via andra stolpen så vi har 2-1 i paus. Spelet blir tuffare i andra och Alex And gör 3-1 på straff efter att Oskar gjorts ner. Stenungsund petar ganska snart in 2-3 och det blir spännande på slutet när de har några hörnor bla. Jona gör några viktiga parader i detta läge. Vi har själva ett par vassa chanser till 4-2. Beröm till alla killar. P-98 2 sep 2014 0kommentarer