• Referat: Eds FF - Frändefors IF

Match nr. 3 Bästa möjliga start och vi sätter som vanligt igång i ett högt tempo. Det tar inte lång tid innan vi har bollövertag och sätter våra chanser. Killarna visar att dom kan rulla boll och vid flera tillfällen börjar dom om i stället för att skicka iväg chansbollar. Mycket bra spelat av Ed som visade upp sitt breda register! Bra spelat killar och Thindra! Vill ge en stor eloge till Frändefors som aldrig slutatde spela fotboll trots 6-0 underläge, utan bjöd upp till en bra match! P-04 16 maj 2017 0kommentarer
  • Referat: Dals Långeds IK - Eds FF

Borta match mot DLIK. Matchen startar lite vacklande och det öppnar sig för båda lagen i första perioden. Period två startar vi mer övertygade för båda lagen men med lite övertag av Ed. Sista perioden jagar DLIK en redusering och sätter tryck. Vi står upp och trots högt tryck från DLIK klarar vi av att spela oss ur situationerna och vinna matchen. En bra match med två lag som gillar att rulla boll! P-04 16 maj 2017 0kommentarer
  • Referat: Eds FF - Åsebro IF

Då var första matchen för serien 2017 spelad. Alla var laddade och lite smått nervösa ink vi ledare på sidan. Vi startar matchen i ett bra tempo och det trar inte långtid tills vi även gör det första målet. Men Åsebro ger inte upp utan käpar sig in i matchen och snart så står matchen och väger, Åsebro kvitterar efter en straff. Trots att matchen slutar 2-4 till Åsebro så var det en jämn och bra match! P-04 16 maj 2017 0kommentarer